Ослепителната бъдеща мама Криси Тейген и нейният неподражаем усет за стил

Моделът блести от щастие на корицата на InStyle

Ослепителната бъдеща мама Криси Тейген и нейният неподражаем усет за стил

През октомври миналата година Криси Тейген обяви своята бременност, след като дълго време се подлагаше на изтощителни ин витро процедури. Моделът и съпругът ѝ Джон Леджънд са на седмото небе от щастие и не пропускат да споделят щастливите емоции около очакването на новото попълнение в семейството с почитателите си в Instagram.

Бъдещата мама Криси е известна със своя безупречен стил, а ето че сега е време да съобрази тоалетите си с промените, които настъпват в тялото ѝ. Пред австралийското издание на списание InStyle тя споделя, че в тази мисия неин огромен учител е Ким Кардашиян, която пък през декември роди второто си дете.

30-годишната Тейген споделя, че винаги е била от жените, които смятат, че трябва да показват бременното си коремче, защото то е красиво и трябва да го приемат с гордост. Точно затова тя следва съвета на своята доверена приятелка, която ѝ е споделила, че еластичните дрехи са много удобни по време на бременност.

"Ние двете сме щастливки, защото сме с мъже, които намират бременността за секси”, смята Криси. Тя сподели някои от снимките за списанието в профила си в Instagram и шеговито призна, че преди се е подигравала на жените, които държат бременното си коремче, но сега разбира, че това е най-добрият начин да покажеш, че наедрялото тяло не е резултат от хапването на хамбургери.

Относно старанието за поддържане на добра форма дори по време на бременността, звездата споделя, че намирането на баланс е доста трудна работа. "Когато спортувам, мога да си позволя да ям каквото поискам. Но аз идвам от семейство, в което всяка калория проличава мигновено. При Джон положението е същото, затова наистина се стараем да поддържаме някакъв баланс”, не крие Криси.

Ослепителната бъдеща мама Криси Тейген и нейният неподражаем усет за стил

Тя споделя още, че със съпруга ѝ все още не са измислили име на бебчето, тъй като сменят вариантите буквално всеки ден. От друга страна, Tейген намира всички онези приготовления за детската стая, в които бъдещите майки се впускат, за прекалени.

"Това според мен е глупаво. Родителите винаги искат детската стая да бъде идеална, но истината е, че в нея новороденото ще повръща буквално навсякъде”, намеква с усмивка Криси.

Ослепителната бъдеща мама Криси Тейген и нейният неподражаем усет за стил

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay