Пипа Мидълтън с ежедневни дрехи за 1560 лири

Сестрата на дукесата дори е пратила съобщение до медиите, за да оповести цената на облеклото си

Пипа Мидълтън с ежедневни дрехи за 1560 лири

На всяка дама решението какво да облече, когато излиза, й отнема доста време. С колкото повече дрехи разполага, толкова по-бавно си избира тоалет. Пипа Мидълтън със сигурност изпитва трудности при избора на облекло, особено с оглед на факта, че е обществена личност.

Може би именно заради това тя стриктно информира британските медии за цената на облеклото си. Ала каква всъщност е целта й? Да направи реклама на конкретна марка или просто да покаже на хората колко скъпо се облича. И така, благодарение на грижовно написано прес съобщение, публикувано от DailyMail, и ние имаме "важната” информация.

Пипа бе избрала палто на дизайнерката Катрин Хукър без да се притеснява от цената му - 815 британски лири. А въпросната създателка на дрехата написала в своя Twitter по-рано същия ден: "Слънцето грее в Челтнъм, а колко ли невероятно изглежда Пипа Мидълтън с палто на Katherine Hooker?”

Може да се досетите какво е последвало после. Фоторепортерите на Острова причакали Пипа, която бе на посещение в Челтнъм заради местен фестивал. А прословутото й палто обиколи цялата мрежа.

29-годишната сестра на херцогинята Катрин Мидълтън бе сложила на главата си грозновата шапка, чиято цена не се споменава никъде. Тоалетът й включваше още: слънчеви очила на Givenchy за 140 британски лири, клъч на стойност 110 лири и ботуши за 495.

Интересното в случая е, че самото палто е от есенно-зимната колекция на бранда за 2013 година. Което означава, че те трябва много да харесват Пипа, за да й позволят да носи продукт, който още не се продава.

Ако искате да научавате още звездни новини, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

1 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 18.03.2013|12:55
Пипа и тя май като сестраси се изживява като модна икона.
3
Не е посочен 18.03.2013|07:59
Британските таблоиди пък са полудели по това колко струват одеждите на всяка една от сестрите Мидълтън.
2
Не е посочен 16.03.2013|10:55
Колко ли животинки са одрани, докато са били още живи, за да се направи шапката с която тази малоумница се е накиприла?!!!
1
Не е посочен 16.03.2013|10:54
Колки ли животинки са драни, докато са още живи, за да се направи шапката, с която тази малоумница се е накичила?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay