Плажни страсти с Нина Добрев

Изкусителната актриса се отправи на приключение във Франция

Плажни страсти с Нина Добрев

Неотдавна Нина Добрев призна, че вече няма да бъде част от хитовия сериал "Дневниците на вампира” и напуска шоуто по свое собствено желание. Изглежда, за актрисата е време за заслужена почивка.

26-годишната красавица си подари щура ваканция в Сен Тропе, която прекара в компанията на свои близки приятелки. Българката сподели няколко снимки в Instagram и Twitter, на които блести в цял бански костюм, както и в такъв от две части, които подчертават стегнатата ѝ фигура.

Сред забавленията, на които се отдаде звездата, бяха пътуване на луксозна яхта, каране на джет, спускане по водни пързалки, препичане на слънце и плуване.

Приключенският дух на Нина я подтиква да се занимава с екстремни преживявания - тя качи видео в социалната мрежа, на което се вижда как се спуска по водна пързалка с главата надолу и акостира право в морето.

Плажни страсти с Нина Добрев

А що се отнася до бъдещите филмови проекти на Нина, тя е насочила погледа си към голямото кино. Филмът ѝ The Final Girls, който е хорър с елементи на комедия, се очаква да излезе на екран през октомври.

Феновете на актрисата не престанаха да се чудят дали краят на връзката ѝ с Иън Сомърхолдър не е причина за нейното напускане на сериала. Но, изглежда, и двамата вече са преживели болката от раздялата. Нина в момента се среща с актьора Остин Стоуел, а Иън се ожени за актрисата Ники Рийд съвсем неотдавна.

Плажни страсти с Нина Добрев

Красивата актриса, която е родена в България, признава, че обмисля оттеглянето си от снимачната площадка на "Дневниците на вампира” от години. А относно брака на бившия си приятел, с когото имаше тригодишна връзка, тя споделя, че винаги е била приятел с Иън и Ники и тримата са се държали професионално при изпълнението на професионалните си задължения.

Плажни страсти с Нина Добрев

"Когато научих за сватбата, си помислих, че това е много красиво. Те изглеждат наистина щастливи, аз също съм щастлива и не виждам защо трябва да има проблем с това? Драмата е в медиите, а не сред нас тримата. Понеже снимаме тийнейджърски сериал, всеки се опитва да търси драма и в нашия личен живот. Ако не я открият, няма да има за какво да пишат. Затова аз просто игнорирам подобни мнения”, разкрива Нина пред E! News.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay