Поразителната промяна: Талията на Салма Хайек преди и след бременността

Актрисата признава, че се чувства по-добре в тялото си след раждането на дъщеря си

Поразителната промяна: Талията на Салма Хайек преди и след бременността

Tя е една от актрисите, известни със своята фигура, която не е отражение на "модерните” тенденции на времето, в което живеем. Физика, при която извивките са задължителен елемент, а пищните форми заслужават одобрение, а не присмех. Мексиканският ѝ темперамент винаги я е отдалечавал от негативните коментари на хората и ѝ е позволявал да харесва тялото си такова, каквото е. А то е просто прекрасно!

Преди раждането на дъщеря си Валентина, която вече е на 7-годишна възраст, тялото на Салма е доста по-различно отколкото през последните години. Самата тя показа това чрез своя стара снимка, която качи в профила си в Instagram. 49-годишната звезда добави послание с положителна нотка към фотоса: "Така изглеждаше талията ми, преди да забременея. Днес не изглежда по този начин, но пък животът ми е толкова по-хубав”.

Поразителната промяна: Талията на Салма Хайек преди и след бременността

На снимката, която е направена преди повече от осем години, Салма блести в бял бански, а коремчето ѝ е изключително стегнато. Красивата брюнетка обаче не връща лентата назад с носталгия и не би искала да постави себе си в същата "обвивка”. Тя неведнъж е признавала, че не спортува, за да поддържа фигурата си, а използва малък трик, който винаги действа - правилната стойка. "Просто държа тялото си в положение, което активира мускулите. Така работиш върху тях дори когато си миеш зъбите", не крие Хайек.

Поразителната промяна: Талията на Салма Хайек преди и след бременността

Пред списание People тя споделя, че не е от хората, които успяват да развият навика "сутрешни тренировки” и всъщност изобщо няма време за фитнес. Тя казва, че когато има време, практикува възстановителна йога. Освен това Салма е известна с факта, че никога не си е правила пластична операция, не си е слагала ботокс и не е прибягвала до каквито и да било неинвазивни процедури или пък пилинг за освежаване на кожата.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

21 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay