Раян Рейнолдс и забавните му туитове за бащинството

Актьорът не спира да споделя родителските си приключения

Раян Рейнолдс и забавните му туитове за бащинството

За някои хора тежеста на родителските отговорности е съпътствана със сериозно отношение и пълна отдаденост. За други обаче е истинско приключение. Особено ако става въпрос за бащата, който има страхотно чувство за хумор.

Такъв е случаят с актьора Райън Рейнолдс и неговия живот като татко на дъщеричката му Джеймс. Въпреки че двамата със съпругата му Блейк Лайвли не споделят почти нищо за живота си като родители и никой все още не е виждал дъщеря им, актьорът не спира да залива последователите си в Twitter със забавни коментари, описващи ролята му на татко.

Раян Рейнолдс и забавните му туитове за бащинството

Много хора могат да ги сметнат за притеснителни, но не и ние. Чувството му за хумор е заразително и определено ни харесва как се отнася към новите си задължения.

Раян Рейнолдс и забавните му туитове за бащинството

Съвсем скоро ще станем свидетели и на нова порция такива, тъй като звездната двойка ще се сдобие с още едно бебе, след като стана ясно, че Блейк е бременна отново. А ето и някои от най-забавните туитове на гордия татко.

"Бих минал през огън, заради дъщеря си. Е, не ОГЪН, защото е опасно. Но през супер претъпкана с хора стая. Не супер претъпкана. Заради косата ми.”

"Уча дъщеря си, че слънцето залязва всяка вечер, защото й е сърдито. Най-вероятно ще напиша книга за отглеждане на деца в един момент.”

"Няма нищо по-хубаво от това да прекарам цяла сутрин, взирайки се в очите на дъщеря ми, шепнейки: "Не мога да го направя”.”

"Обожавам да обличам дъшеря си в бебешки дрешки. Малката сладка розова пижамка. Малките бели чорапки. Черната кожена маска. Наистина сладурско!”

"Дъщеря ми точно кихна в прозяващата ми се уста. Изглеждаше наистина доволна от себе си. Шегата е за нейна сметка. Един ден тя ще трябва да ме погребе.”

"Дъщеря ми е само на шест месеца, а вече рисува. Бих окачил рисунките й на хладилника, но честно казано, са абсолютен боклук.”

"Честит рожден ден на малката ми дъщеричка. Тъжен съм, че загубих девствеността си. Но съм благодарен, че имам дъщеря.”

"На Денят на бащата дъщеря ми ми се усмихна. Това беше подаръкът, от който се нуждаех, докато събирах багажа си и заминавах за шест години, за да напиша книга за отглеждането на деца.”

"Избирането на татуировка за долната част на гърба на дете е лесно. Намирането на този, който да свърши работата е предизвикателство.”

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay