Само на 20, а толкова успешна: Кендъл Дженър на корицата на Vogue

Моделът заслужено получи място на корицата на легендарното модно списание

Само на 20, а толкова успешна: Кендъл Дженър на корицата на Vogue

Освен с роднинските си връзки Кендъл Дженър е известна и с модната си кариера. Красавицата отдавна се опитва да покорява нови и нови върхове в един от най-разпространените браншове в света. И трябва да признаем, че ѝ се получава!

След като успява да си извоюва място в редиците на най-добрите модели всяка година по време на седмиците на модата в Париж, Милано и Ню Йорк, Кендъл Дженър заслужи и собствена корица на модната библия Vogue.

Сестрата на Ким Кардашиян работи здраво, за да заслужи всяко ревю за Chanel, Givanchy, Gucci и още много други модни гиганти. Не спира да обикаля света и да заснема разнообразни фотосесии за различни кампании. Освен с тези постижения тя може да се похвали и с това, че е лице на световноизвестната марка за козметика Estee Lauder, както и на Calvin Klein.

Само на 20, а толкова успешна: Кендъл Дженър на корицата на Vogue

Наред с всичките си успехи, тя има линия за дрехи, обувки и аксесоари заедно със сестра си Кайли Дженър, както и видео игра, която стартира наскоро. А сега и априлска корица за Vogue!

Моделът споделя откровено пред списанието, че въпреки всичкия успех, тя все още е просто едно момиче, което иска да се забавлява с приятелите си и се опитва да не позволява на славата да я главозамае. Не смята да ходи в колеж, тъй като вече има работа, както и собствен бизнес.

Само на 20, а толкова успешна: Кендъл Дженър на корицата на Vogue

Кендъл Дженър е щастлива, че има голямо семейство и подкрепата на всичките си сестри, както и на най-добрата си приятелка Джиджи Хадид, която също е модел. Благодарна е и на майка си Крис Дженър, която е неин мениджър, за всичко, което е направила и продължава да прави за нея.

Само на 20, а толкова успешна: Кендъл Дженър на корицата на Vogue

Кадрите, които ще излязат в списанието, са заснети от "фотографа на звездите" Марио Тестино, както и от Тео Венер. А ето какво споделят за Кендъл някои от най-известните лица в света на модата.

"Тя е много мил и грижовен човек и в никакъв случай не е разглезена от успеха си. Трябва да призная, че я обичам." - Карл Лагерфелд

"Социално-медийният ѝ обхват е просто невероятен. Тя е много комплексна. Тя е млада и красива и носи в себе си лекото американско излъчване. Няма как да не се потопите в нея." - Франсиско Коста, креативен директор на Calvin Klein

"Тя е изискана, но и скромна. Тя е шик. Кендъл е Али Макгроу за Instagram поколението. Помня, когато Али се появи в "Любовна история", как всички искаха да имат като нейната шапка. Кендъл е Али по милион пъти." - Майкъл Корс

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay