Само по риза: Сексапилната мама Блейк Лайвли!

В интервю за известно списание тя говори за семейството и приоритетите си

Само по риза: Сексапилната мама Блейк Лайвли!

Малко преди настъпването на 2015 година Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители на първородното си дете. Именно за този свой приоритет в момента, както и за други интересни подробности след раждането, говори открито актрисата пред списание Allure.

Тя краси майската корица на изданието с непринудения си външен вид. Блейк позира за специална фотосесия пред фотографа Марио Тестино, облечена само с… памучна риза.

Чаровната блондинка споделя, че с раждането на детето й, най-накрая е разбрала кое е най-важното нещо в живота й. Дълго време родителите не разкриваха името на дъщеря си с мотива, че тя заслужава да има личен живот и уединение. Едва в края на март Райън разкри, че името й е Джеймс.

Освен името, Блейк успя да скрие и своята бременност от медиите в продължение на цели седем месеца, благодарение на по-широки дрехи и умело прикритие. Когато най-накрая се реши да сподели за положението си, тя качи снимка на бременното си коремче в интернет.

"Криех бременността си, защото с Райън искахме да запазим личния си живот за себе си”, признава Лайвли.

Блейк засяга темата за важните неща в живота и обяснява защо не изпитва никакъв страх от смъртта:

"Хората са обсебени от мисълта да изглеждат вечно млади и красиви. Детето обаче те кара да осъзнаеш, че хората си отиват от този свят, за да направят място на следващите поколения”.

Само по риза: Сексапилната мама Блейк Лайвли!

След като приключи работата си по сериала "Клюкарката”, Лайвли си взе голяма почивка от актьорската кариера. Използва това време, за да създаде лайфстайл сайт.

"Исках да презаредя. Благодарение на този сайт имам възможността да се занимавам с нещата, които обичам, и освен това е бизнес, който самата аз контролирам. Ако успея да се справя добре с това начинание, това означава, че ще мога да осигуря стабилност за семейството си”, казва още актрисата.

"Обичам актьорството, но това е професия, която не можеш да контролираш. Тя не е постоянна, а е до време - наемат те заради способностите ти само за определен период.”

На снимките за списанието актрисата е естествена и изглежда невероятно щастлива.

Само по риза: Сексапилната мама Блейк Лайвли!

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay