Сандра Бълок стана майка на момиченце?

Предполага се, че актрисата е осиновила второ дете

Сандра Бълок стана майка на момиченце?

Актрисата Сандра Бълок вече има едно осиновено дете, което отглежда сама. Заедно с бившия си съпруг Джеси Джеймс осиновяват Луис Бардо Бълок, но след като родителите се разделят, момченцето остава под опеката на майка си.

Изглежда Сандра е решила да направи семейството си още по-голямо, защото според данни на RadarOnline.com, тя е осиновила и момиченце. Засега информацията не е потвърдена нито от 51-годишната актриса, нито от нейния мениджър.

Но новината е подплатена от факта, че Бълок вече има нов мъж в живота си, на когото, отново според анонимен източник на сайта, ясно е разяснила от самото начало, че самата тя има нужда от мъж, който да има желание заедно с нея да се грижи за децата ѝ. Това е фотографът и модел Брайън Рандал, който, според слуховете, дори вече се е нанесъл да живее в дома на Сандра в Бевърли Хилс.

Предполага се, че двойката е заедно от месеци, но се появяват заедно на публично място едва през август. В началото на септември двамата дори си спретват двойна среща с Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

А що се отнася до бившия съпруг на Бълок - Джеси Джеймс, неотдавна той призна, че разводът с актрисата се е случил по негова вина и че съжалява, че е загубил Луис.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay