Тайра Банкс и Криси Тейген за изтощителните ин витро процедури

Двете дами срещат трудности със забременяването и се подлагат на изкуствено оплождане

Тайра Банкс и Криси Тейген за изтощителните ин витро процедури

От около две години Тайра Банкс има връзка с фотографа Ерик Асла. Двамата нямат сключен брак, но това не пречи на любовта им, а дори напротив. Изглежда отношенията между двамата се развиват повече от добре, защото влюбените вече са на етапа от връзката си, в който искат да създадат потомство.

Двойката обаче среща трудности при опитите за зачеване. Затова 41-годишната Тайра се е подложила на ин витро процедура. Както наскоро разкри ново холандско проучване шансовете на една жена, която е на възраст до 42 години, да забременее по изкуствен път, падат двойно в сравнение с периода, когато е на възраст до 35 години. Така че може би възрастта на водещата на предаването "Следващият топ модел на Америка” оказва ключова роля за неуспешното забременяване, тъй като Банкс вече не се намира в идеалната за забременяване възраст.

И все пак, от страна на звездата, няма обяснение дали това е основната причина за науспеха при опитите за бебе. Само преди няколко дни, по време на телевизионно шоу, Тайра и моделът Криси Тейген, поговориха открито за битката си с опитите за забременяване. Списание People събира разказите им. Тайра признава, че е отлагала раждането толкова дълго, за да може да се съсредоточи върху кариерата си. Сега обаче повече от всичко иска да бъде майка.

"Когато станах на 40, единствено нещо, което не ме правеше щастлива, беше фактът, че нямам деца. Помислих си, че часовникът тиктака. Откакто навърших 24, си казвам "Ще имам деца след три години” и си повтарям този рефрен всяка година. Но кариерата ми беше много напрегната. Опитах да намеря време за семейство, но не се получаваше.

Нищо обаче не изглежда така лесно, след като годините започнат да се трупат. Преживях няколко много травмиращи моменти заради това. Забременяването на по-късна възраст е доста трудно. Не е нещо, което се случва лесно и от самосебе си. Надявам се да имам много деца, в никакъв случай не искам само едно. И искам да бъда от онези майки, които осигуряват комфорт за детето си, така че то да може да се обръща към тях по всеки един въпрос”, споделя откровено Тайра.

Тайра Банкс и Криси Тейген за изтощителните ин витро процедури

Криси, която има връзка с изпълнителя Джон Леджънд, признава, че всеки път, когато дава интервю, очаква да чуе един и същ въпрос. Омъжена е вече от две години и питането "Кога ще дойде време за деца” винаги идва някак естествено. Тейген смята, че не може да се задават подобни въпроси на хора, за които нямаш ни най-малка представа през какво преминават. Тя също от известно време се подлага на ин витро процедура в опит да забременее.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay