Тайра Банкс шокира света със селфи без грим!

Красавицата загърби суетата...

Тайра Банкс шокира света със селфи без грим!

Бившият супермодел и настояща телевизионна водеща - Тайра Банкс, изобщо не се притеснява от външния си вид и няма абсолютно никакви комплекси. Това доказва и снимката, която публикува вчера в Instagram - селфи, на което звездата е почти неразпознаваема.

На фотоса изглежда, че Тайра току-що се е събидула и е решила да се щракне за спомен. Очите ѝ са ококорени, по лицето ѝ няма и следа от грим, а кадърът разкрива всичките несъвършенства на кожата ѝ. 41-годишната красавица не се срамува да покаже неравния тен на лицето си, петната и тъмните кръгове под очите.

Тайра изнесе и дълга тирада под снимката си. Тя написа: "Знаете как хората твърдят, че не слагат филтър на снимките си. Как лъжат, че не ги обработват... Е, тази сутрин реших да ви покажа истинското си лице. Искаше ми се да залича тъмните кръгове, но си казах ‘Не, покажи им коя си всъщност’. Ето ме. Необработена. Ето те и теб, изучаващ моята снимка. Може би си мислиш, че изглеждам грубовато. И ако е така, страхотно! Заслужавате да видите истинското ми лице.”

Феновете на Тайра напълно подкрепиха решението ѝ да се покаже без грим. Снимката събра над 50 000 харесвания само час след публикуването ѝ. Лицето, което звездата показа, е лице, което малцина бяха виждали преди това. Досега тя пазеше натуралния си вид само за най-близките си приятели, семейството и 50-годишния си приятел, норвежкият фотограф Ерик Асла, с когото са заедно от две години.

Да се надяваме, че снимката на Тайра ще вдъхнови и останалите звезди да покажат лицата си без грим и обработка. В края на краищата всички сме хора и никой не е съвършен.

За още светски новини и звездни истории, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay