Трогателните послания на звездите към техните майки!

Какви изненади спретнаха известните личности за Деня на майката?

<p>Джъстин заедно с майка си и баба си</p>

Джъстин заедно с майка си и баба си

В Съединените щати Денят на майката се отбелязва на 10 май. Когато дойде време за еквивалентния за нас 8 март, ние обикновено се стараем да изненадаме майките си с различни подаръци, които често включват цветя, бонбони или пък практични за ежедневието неща.

Когато става въпрос за известните личности обаче, те не се ограничават само дотам. Можете ли да се досетите каква изненада направи Аштън Кътчър за своята майка? 

Той осигури ремонт на дома й в Айова. "Ако мога да направя това място специално за майка си и то да бъде лично нейно... просто да е красиво за нея, това би ме удовлетворило”, разказва актьорът.

За да има време да реновира мястото в нейно отсъствие, Кътчър я помолил да остане в Лос Анджелис, за да помогне в грижите за детето му. Междувременно той се заема с ремонта и когато след 27 дни тя се връща вкъщи, изненадата е наистина огромна.

Кание Уест изненада съпругата си Ким Кардашиян с хиляди бели рози. Тъй като на празника тя била далече от дома им, той й изпратил всички тези цветя, придружени от романтична картичка с послание.

Трогателните послания на звездите към техните майки!

Някои известни личности, като Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и Селена Гомес, отбелязаха деня на майката в социалните мрежи, като публикуваха снимки с майките си.

Други използваха профилите си в Туитър, за да поздравят родителите си. Джъстин Бийбър отправи следното послание:

"Тази жена ме научи на всичко, което знам: как да обичам, как да бъда състрадателен; как да бъдеш силен, когато единственото, което искаш, е да бъдеш слаб; как да останеш изправен, когато единственото, коeто искаш, е да се сгромолясаш на земята. Ако не беше тя, нека кажем, че периодът от живота ми, който определям като "глупав", щеше да продължи много по-дълго. Обичам те и ти благодаря, че не престана да вярваш в мен.”

Актьорът от "Отмъстителите” Крис Евънс се обърна към майка си в Туитър: "Честит празник на най-важната жена в живота ми. 140 символа просто не са достатъчни. Обичам те милиони пъти повече.”

Певецът Джейсън Деруло пък написа: "Ти си кралицата на живота ми! Какво щях да правя без теб, мамо? За мен ти си целият свят и дори много повече. Днес аз празнувам в твоя чест и в името на всичката любов, която си дала на мен, Джо и Ким.

Ние сме това, което сме, благодарение на теб, така че ти благодаря за всички саможертви, които си направила, за да имаме по-добър живот. Сега е ред аз да давам на теб - знаеш, че всичко, което искаш, или от което имаш нужда на света, е твое!”

Трогателните послания на звездите към техните майки!

Ким Кардашиян също поздрави майка си в Туитър: "Благодаря ти мамо, че си до мен и ме обичаш безусловно. Обичам те страшно много!"

Освен че поздравиха майките си, някои от звездите получиха на свой ред различни изненади от децата си.

Джесика Алба сподели в Instagram сладките картички, които децата й са направили за нея.

Дженифър Лопес също се похвали с ръчно изработени от децата й картички, на които пише "Моята майка може да прави невероятни неща! ”

Трогателните послания на звездите към техните майки!

Трогателните послания на звездите към техните майки!

Иванка Тръмп нарече празника "перфектния ден на майката”, заради закуската в леглото и цветята във ваза, която двете й деца боядисали за нея.

Трогателните послания на звездите към техните майки!

За някои звезди това беше първият ден на майката, тъй като се сдобиха с отрочета съвсем наскоро. Сред тези, които празнуваха за първи път, бяха Блейк Лайвли, Мила Кунис, Джесика Бийл, Ева Мендес, Скарлет Йохансон и певицата Сиара.

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay