Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

Разберете кои са останалите звезди от този непрестижен списък

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

Вече ви представихме първата част на дългия списък на холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници. Днес е ред да видим кои са останалите пет звезди, за които първоначалният успех в шоубизнеса не се оказва за добро. Започваме с...  

Орландо Браун

Той се превъплъти в образа на Еди Томас в популярния тийнейджърски ситком That’s So Raven. Но филмовата кариера през младежките години е заменена с редица проблеми с наркотиците и алкохола в по-зряла възраст.

През 2007 година Орландо е арестуван за притежание на марихуана, а по-късно през същата година е закопчан отново заради шофиране в нетрезво състояние и притежание на наркотици. През 2011 година провинение, че управлява автомобила си под въздействието на упойващи вещества, го вкарва за пореден път в ареста. Тогава на седалката до него се вози бременната му приятелка.

Следват серия от арести. Един от тях е през 2012 - заради неспазване на условията на пробационната мярка заради присъдата от 2011 година. А друг - през 2014 година заради нарушаване на обществения ред.

Въпреки своите криминални проблеми, изглежда Браун прави опити да се завърне на холивудската сцена, тъй като миналата година той получи роля във филмов проект.

Линдзи Лоън

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

След 2004 година нейната кариера тръгва стремглаво надолу, като актрисата  се сблъсква с редица проблеми, свързани с употребата на наркотици и алкохол. Зад гърба си тя има провинения като шофиране в нетрезво състояние, управляване на автомобил без шофьорска книжка, както и притежание на наркотици. Била е осъждана на полагане на общественополезна дейност, един ден в затвора и три години пробация. Освен това ѝ е било наредено да посещава образователни програми, свързани с алкохола.

Тя е посещавала неведнъж рехабилитационни клиники, а през 2011 ѝ е повдигнато обвинение в кражба на огърлица, заради което прекарва 23 дни в затвора. Следват две години пробация през 2012 година заради автомобилен инцидент. От този момент нататък тя се взима в ръце и прекарва доста време далеч от светлините на прожекторите, което явно се оказва добре за нея, защото вече се завръща в шоубизнеса.

Лило Бранкато-младши

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

Може би си спомняте за него от филма с участието на Робърт де Ниро - "История от Бронкс” от 1993 година. През 2005 той взима участие в сериала "Семейство Сопрано”. Но през месец юни същата година иначе спорната до момента кариера на Бранкато е опозорена, след като е обвинен в притежание на хероин.

По-късно, през месец декември, Лило е задържан по подозрение в убийството на полицай, който в момента на престъплението не е бил на работа. В крайна сметка, през 2008 година, той е обвинен в убийство втора степен. По-късно обаче съдът решава, че не е виновен по това обвинение, а в опит за влизане с взлом, за който получава присъда от десет години зад решетките. Освободен е условно в края на 2013 година.

Робърт Блейк

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

Той участва в популярния сериал Our Gang в периода 1939-1944 година. Когато започва снимките за сериала, той е само на 6-годишна възраст. Пикът в кариерата му е ролята на убиеца Пери Смит в екранизацията на романа на Труман Капоти - "Хладнокръвно” от 1967 година.

Но през 2002 година Блейк и неговият бодигард са арестувани заради убийството на съпругата на Робърт - Бони Лий, която е била застреляна в главата. Блейк никога не признава вината си по случая, въпреки че няколко наемни убийци свидетелстват, че актьорът се е свързвал с тях с поръчка смъртта на жена си.

През 2005 година съдът оправдава двамата обвиняеми, но малко по-късно Блейк е признат за отговорен за несправедливата смърт на съпругата си и е осъден да заплати 30 милиона долара. Следващата година Робърт Блейк обявява банкрут.

Мануел Бенитес

Холивудските актьори, които се превърнаха в опасни престъпници (II част)

Той е известен със сценичното си име Марк Еверет и с участието си в "Голямото приключение на Пий-Уий” през 1985 година. Когато предложенията за роли започват да намаляват, животът на Мануел поема друга посока - той решава да изкарва прехраната си като наркодилър. През 2000 година е обвинен в притежание на наркотици и незаконно оръжие и е осъден на пробация.

През 2004 година Стефани Спиърс - неговата приятелка и майка на сина му, решава да прекрати близо 10-годишната им връзка. През същата година той пребива Стефани до смърт в присъствието на 3-годишния им син. Веднага след като извършва престъплението, Бенитес напуска кървавата сцена заедно с детето си и със своята майка.

Четири години по-късно полицията получава сведение за съмнителен мъж и малко момче, които са забелязани в Калифорния. Когато оотиват да ги заловят в ресторант в градчето Ел Монте, Мануел се заключва в тоалетната заедно със сина си, който държи като заложник в продължение на два часа. По време на преговорите с полицията, той заплашва, че ще убие момчето.

В крайна сметка Бенитес е застрелян, а синът му се отървава с рана в бедрото. Майката на Мануел Бенитес не е открита.

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay