Чанинг Тейтъм пита. Джоузеф Гордън-Левит отговаря!

Двамата приятели провеждат едно своеобразно интервю

Чанинг Тейтъм пита. Джоузеф Гордън-Левит отговаря!

Чанинг Тейтъм и Джоузеф Гордън-Левит. Две имена, които в последно време имат способността да побъркват жените. Те участват във филми, в които могат да разкрият не само целия си актьорски потенциал, но и страхотната си физика. А сега единият интервюира другия. Защото са колеги, които се уважават взаимно, и най-вече - много добри приятели.

Чанинг Тейтъм влиза в ролята на журналист за мъжкото октомврийско издание на списание Gotham. Така получава възможността да задава въпроси на Джоузеф, който пък напоследък е зает с представянето на новия си филм The Walk.

Като цяло разговорът между двамата преминава под доста шеговита нотка, а въпросите са по-скоро лични и забавни, отколкото строго професионални. Така например Чанинг зачеква темата за страхотното им приятелство и кара Левит да си признае какво е неговото мнение за дружбата им. Запитан за едно точно определено "уникално интересно” преживяване в Ню Йорк, Джоузеф споделя:

"Имаш предвид моментът, в който се покатери до апартамента ми, влезе с взлом и ме изненада, докато все още спях. И всичко това, за да ми докажеш, че трябва да се грижа по-добре за себе си и за сигурността си. Твърдеше, че на твое място можеше да бъде някой с лоши намерения и досега щях да бъда мъртъв. За тази случка говориш…”

Чанинг Тейтъм пита. Джоузеф Гордън-Левит отговаря!

След това на фокус идва темата за… клоуните. "Те са странно въображаемо огледало на истинския живот. Напомнят на хората, но по един много абстрактен начин”, смята Гордън-Левит. "В Ню Йорк можеш да видиш много клоуни. Зад гримасата им може да се крие суров бизнесмен или самотен пияница, който говори сам на себе си. Ако само за миг се спреш и се вслушаш в думите му, може да чуеш нещо красиво, а може и да станеш свидетел на абсолютни глупости”, добавя актьорът.

А какво обича да прави най-много, когато е в Ню Йорк? "Да се разхождам. Обичам да вървя безцелно повече отколкото да се отправям към определено място като театър, ресторант, бар или хотел. Най-доброто нещо, което можеш да правиш в Ню Йорк, е да излезеш от дома си, да вървиш и да наблюдаваш хората”, твърди Джоузеф.

Чанинг Тейтъм пита. Джоузеф Гордън-Левит отговаря!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay