Чарлийз Терон: По-провокативна от всякога

В интервю за известно списание тя разказва за майчинските си задължения и съветите, които би дала на 20-годишното си Аз

Чарлийз Терон: По-провокативна от всякога

Русокосата актриса Чарлийз Терон краси корицата на майското издание на W Magazine с провокативни снимки. Фотосесията за списанието е издържана в бунтарски стил, а сексапилът, който струи от нея, е очевиден.

На част от кадрите Чарлийз е облечена в кожен винтидж костюм, който е полуразкопчан, и провокира камерата със секси поглед и цигара в уста. Друг фотос разкрива дългите й и изящни крака, докато стои на задната седалка на автомобил.

Но извън задълженията й като актриса и ролята й на прелъстителка, Чарлийз е на първо място майка. Пред изданието тя споделя, че никога не си е позволявала да смесва професионалния с личния си живот.

"Не съм от актьорите, които в края на работния ден ще се приберат вкъщи и все още ще играят роля. Не внасям героите си у дома”.

Чарлийз Терон: По-провокативна от всякога

През 2012 година актрисата с южноафрикански корени осинови момченце на име Джаксън. За това свое решение тя признава, че й се е отразило наистина добре: "Решението да стана майка на почти 40 години се оказа наистина добро за мен. Дава ми перпектива и визия за бъдещето.” А Шон Пен е човекът, който се появява в сърцето на красавицата след осиновяването на Джаксън.

Чарлийз признава, че, като много други хора, тя също е била склонна да съди жените. "Жените в нашето общество са приемани по начин, който ги кара да се чувстват като откъснати цветя, които след време неизбежно ще увехнат. Едва сега осъзнавам, че това изобщо не е така и всяка жена трябва да цени възрастта си”.

Чарлийз Терон: По-провокативна от всякога

"Това е и моят съвет към 20-годишните момичета, които в момента се ужасяват от мисълта, че един ден ще остареят. Не изпадайте в нервни кризи и не надигайте бутилката с вино прекалено често. Остаряването всъщност не е толкова лошо нещо.”

Запитана какъв съвет би дала на своето 20-годишно Аз, Чарлийз отговаря: "Бих й казала, че трябва да се поуспокои. Тогава винаги бързах за някъде. Имах чувството, че времето просто ще изтече. Сега, когато съм по-възрастна, съм наясно, че не съм пропуснала нищо.

Прибирам се вкъщи и се чувствам прекрасно. Когато навърших 30 години, внезапно осъзнах, че няма нужда всички да бъдат доволни от мен. Можех спокойно да се насладя на живота и все още ми харесва да го правя.”

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay