4 суперхрани, които ще смалят талията ви

Ето какво да включите в диетата си, за да оформите тялото си

4 суперхрани, които ще смалят талията ви

Ако се опитвате да отслабнете и да стегнете долната част на тялото си, то със сигурност трябва да правите упражнения и да се храните здравословно. Не е никак лесно да оформим талията и бедрата, но правилната храна е много важен компонент.

Има определени храни, които ще помогнат да постигнете така мечтаната по-тънка талия. Те са богати на фибри и протеини и ще ви заситят за по-дълго време, което пък означава, че ще бъдете по-внимателни в изборите си на храна.

Семена от чия
Семената от чия са много важна храна, защото съдържат протеини, които дават много енергия на тялото ни и ни държат заситени за по-дълго време. Те ускоряват и процесите в храносмилателната система и така елиминират подуването на стомаха и ви карат да се чувствате свежо и леко. Можете да прибавите от семената в овесените си ядки или пък да ги сложите в шейк.

4 суперхрани, които ще смалят талията ви

Спанак
Всички зелени храни са страшно полезни, но спанакът дава още повече сила и енергия. Той е зареден с витамин К, има свойството да облекчава възпаленията и ни помага да се чувстваме по-малко подути и в по-добра форма.

Яйца
Започнете деня си с тренировка и яйца за закуска! Те ускоряват метаболизма, защото и в тях има високо съдържание на протеини. Когато започвате деня си с яйца, през деня метаболизмът ви ще работи отлично и това ще спомогне за по-добре оформеното ви тяло.

4 суперхрани, които ще смалят талията ви

Кисело мляко
Киселото мляко подобрява работата на стомаха ви и така помага  да постигнете по-стегнат корем и по-тънка талия. Най-добре е да избягвате плодовете кисели млека, придържайте се към натуралното, защото в него има много по-малко вредни съставки. Винаги можете да добавите свежи плодове или сладко, за да овкусите млякото, ако желаете.  

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

19 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay