6 неща, които не са същите след раждането

Но не бихме се отказали да станем майки въпреки това!

6 неща, които не са същите след раждането

Всяко малко момиченце желае да стане любима и съпруга, след това всяка пораснала девойка желае да стане майка, да създаде семейство и да отгледа прекрасни дечица. Да, да станеш майка е най-най-голямата благословия. Но има неща, които се променят след като жената роди завинаги и е хубаво да знаем кои са те.

Гърдите

След раждането гърдите вече не са толкова големи, но не са и толкова твърди. Някои жени дори загубват повече от разкоша в сутиена и се сдобиват с по-малки гърди отпреди бременността, което си е направо нечестно.

Коремът

Подобно на гърдите, той също губи твърдостта си и вече е по-разплут в сравнение преди раждането. За съжаление мисията стегнат корем е много по-трудна след раждането. Жените, които са родили с Цезарово сечение пък, остават завинаги с белег от него.

Килограмите отгоре

Да, има късметлийки, които ги свалят лесно, но има такива, които дълго не могат да се отърват от тях или изобщо не могат да ги свалят.

Хормоналното равновесие

Може да не се забележи в началото, но хормоналният дисбаланс е доста често срещан след бременността.

Косата

Със спада на хормоналното равновесие, често срещан проблем след раждане е и падането на косата.

Поява на стрии

Почти няма жена, която да не се оплаква от появата на стрии след раждане. Те могат да бъдат на бедрата, на корема, на ръцете.

Да, може и да се променяме след раждането, но коя жена би искала да остане цял живот красива, но без дете, което да я радва? Едва ли има такава!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay