7 упражнения за стегнато дупе

Нямате оборудване? Няма проблем!

7 упражнения за стегнато дупе

Лятото е тук. Това е сезонът на късите поли и късите панталони и всяка жена иска да има красиво и стегнато дупе. Ще ви покажем една лесна тренировка, която можете да правите навсякъде и не ви е нужно никакво оборудване. Можете да правите тези упражнения, докато гледате любимия си сериал.

1. Упражнение 1

7 упражнения за стегнато дупе

Легнете по гръб, сгънете краката в коленете, краката ви трябва да бъдат на широчината на раменете. Повдигайте ханша нагоре, като трябва да се стремите коленете, раменете и бедрата да са в права линия. Трябва да тласкате ханша си колкото можете по-нагоре. Правете по 20 повторения от това упражнения.

2. Упражнение 2

7 упражнения за стегнато дупе

Легнете на постелката по корем. Ръцете ви трябва да са сгънати и да са под главата ви, а краката трябва да са опънати. Трябва да повдигате и разтваряте краката си, така че да бъдат под формата V, преди да ги върнете в изходна позиция. Правете 20 повторения.

3. Упражнение 3

7 упражнения за стегнато дупе

Легнете на постелката по корем. Ръцете ви трябва да са сгънати и да са под главата ви, а краката трябва да са опънати. Леко повдигайте и движете настрани единия си крак, след това повторете действието с другия. Правете по 2 повторения с всеки крак.

4. Упражнение 4

7 упражнения за стегнато дупе

Застанете на колене на постелката и се подпирайте на ръцете си. Изпънете единия крак назад и леко прунижирайте, без да го отпускате на земята. Правете 20 повторения с единия крак и 20 с другия.

5. Упражнение 5

7 упражнения за стегнато дупе

Отново застанете на колене и ръце. Сгънете едния си крак, повдигнете го и го изтласквайте настрани, като когато е в страни, кракът трябва да е прав. Правете по 15 повторения с всеки крак.

6. Упражнение 6

7 упражнения за стегнато дупе

Застанете в същата поза. Повдигайте крака назад и нагоре, сгънат в коляното. Правете по 20 повторения с всеки крак.

7. Упражнение 7

7 упражнения за стегнато дупе

Легнете по гръб и заемете същата позиция, като в упражнение 1. Упражнението се изпълнява по същия начин, като упражнение 1, но единият крак трябва да бъде прав и да сочи нагоре. Трябва да усещате напрежение в корема и дупето през цялото време. Правете 15 повторения с единия крак и 15 повторения с другия.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay