Адът, през който преминава всяка жена, бореща се да има дете

Да искаш да дадеш живот, а да не можеш...

Адът, през който преминава всяка жена, бореща се да има дете

Това е изповедта на една жена, която е преживяла възможно най-ужасното нещо – дълги години искане да има дете и несполучливите опити.

Тя се казва Мари и е на 33 години в момента. Започна да желае бебе, когато беше на 25 години. С нейния приятел се почувстваха готови и започнаха да работят за бебче. Да, но след месеци усилия, резултат нямаше. Тогава започнаха да се питат какво става и се обърнаха към лекар. Всъщност не към един, започна порочен кръг от ходения по лекари, като всеки свиваше рамене, обявяваха нея за стерилна, а него за импотентен, казваха й, че е невъзможно да има деца и какви ли още не щуротии не й наговориха.

Тогава Мари се срина. Тя не спираше да иска да стане майка и не спираше да тича по доктори, да взима бабини илачи и да проклина Съдбата, че е била толкова жестока към нея. И въпреки това, тя продължаваше да вярва. Незнайно защо не беше изгубила вяра, макар че времето си минаваше, с приятеля й правеха редовно секс без презерватив, но не и не. Тя често си мислеше за това как някои жени забременяват по грешка, след това искат да го махат и нещата при тях стават толкова лесно, а при нея.. тя, която жадуваше да има детенце, просто не можеше. Струваше й се адски несправедливо това и не можеше да спре сълзите, които се ронеха от очите й.

Годините си минаваха, вече три години и двамата се бяха изтормозили с това, което винаги са си мислели, че ще стане най-лесно.

Един ден Мари срещна един приятел на баща й, който не беше виждала откакто беше малка. Когато разбра каква е работата, той й даде мъдър съвет, който промени живота й. Той не я плашеше, не й се караше, не изискваше нищо, а само й каза:

- Не се отчайвай,прекрасно момиче. Не си закъсняла. Просто си мисли за бебето, извикай го в съзнанието си, не спирай да го викаш мислено.. и в един момент то ще дойде.

Това звучеше много странно, но Мари реше да опита. Когато правеше секс с любимия, тя мислеше за всичките й емоции, но мислеше и колко много би искал след този акт тестът за бременност да е положителен. Минаха се месеци след този мъдър съвет. На осмия месец след съдбоносната среща, Мари беше бременна и не можеше да повярва. След близо 4 години ходене по мъките, тя щеше да стане майка. И тя, и бъдещия татко, не можеха да си намерят място от щастие, а мъдрия човек намериха и почерпиха подобаващо с огромна благодарност, която направи живота им много по-красив и смислен.

Мари роди на 29 години прекрасно момченце. Днес тя е на 33, той на 4 и е най-голямата радост в живота на мама и татко.

Тази история е за всички, които желаят да имат бебе, но не им се получава. Не се отчайвайте. Животът е чудо! Трябва да уцелите точното време и да не спирате да искате да станете родители!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

15 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay