Диетите на ангелите по бельо

Ангелите на Victoria's Secret разкриват своите тайни за красиво тяло

Диетите на ангелите по бельо

За диетите на супермоделите се носят какви ли не легенди. Според някои - те не ядат с дни, а други развиват теорията, че си хапват всичко наред, просто имат добър ген. Няма как, време е да ви кажем истината.

Всички жени, които изглеждат добре, полагат усилия за това. Разбрахме триковете на едни от най-големите красавици с малки имена Миранда, Кандис, Роузи и Кейт. Сетихте ли се кои са те?

Точно така! Ангелчетата на Victoria's Secret с прелестни тела, които с упорство, тренировки и ограничения са си проправили път сред най-предпочитаните модели по света. Ако пък искате доказателства за последното твърдение, кликнете на имената на всяка от красавиците.

Миранда Кер
Главният принцип на Миранда Кер се нарича "80 на 20”. Това означава, че 80% от продуктите, които консумира, са органични и натурални, а 20% са изключенията, които си позволява.

"Смятам, че най-важното ядене през деня е закуската. Обичам да хапвам на закуска краставици,  спанак, магданоз и лимон, блендирани на шейк. А бонусът за мен в такива дни са няколко парченца шоколад."

Кандис Суанепул
Преди време около името на Кандис се заформи скандал. Или по-скоро около фигурата ѝ. Тя приличаше на пленник от концлагер. Обществеността остро реагира на нейния нездравословен външен вид, тъй като именно жени като нея служат като пример за подражание на младите.

В момента обаче, Кандис изглежда доста по-добре, което в никакъв случай не означава по-слаба. Тя признава, че яде, каквото пожелае, но обожава спагети, пица и кроасани. Явно и тя, като нашите читателки, предпочита италианската кухня. Основното ѝ правило обаче е да не прекалява. Ето защо се старае да включва в своето меню и огромни количества минерална вода, плодове и протеинови коктейли.

Диетите на ангелите по бельоКандис Суанепул

Роузи Хънтингтън-Уайтли
Тайната на нейната разкошна физическа форма не е някоя безпощадна диета, а редовното спортуване. "Старая се да ям полезни продукти и пия много минерална вода. Водата е най-лесния начин да имаш красива кожа и да утолиш чувството за глад, когато се налага”.

Кейт Ъптън
Пищната и харизматична Кейт, както и повечето успели модели, прекарва много от своето свободно време във фитнеса. Тя си има личен треньор, който е изготвил и здравословното ѝ меню. В него се включват плодове, зелени салати, вода и източници на белтъчини.

"Протеините са най-важните елементи в моето хранене. Те ми дават сила и укрепват тялото ми. От време на време си позволявам да хапна сладолед, пица или пържени картофки. Само че тренирам страшно усилено и затова не се боя да хапна нещо вредно”.

Диетите на ангелите по бельоКейт Ъптън

Смятаме, че точно тези четири мацки са страхотен пример за подражание. Те не се страхуват да си угаждат, но и са наясно колко висока е цената на добрия външен вид. Постоянството и целенасоченото трениране на отделни мускулни групи обаче няма как да не даде разултат. Дори да не сте супермодел, на който все пак това му е работата - да изглежда перфектно.

98 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 20.08.2012|11:44
Май всичко опира наистина до гена!Имам приятелка която яде повече от мен,а е само 47 кг...Майка й е същата слаба и кльощава
3
Не е посочен 20.08.2012|08:50
аз залагам на хубавите салати и многото вода,а и съм привърженик на разделното хранене,мисля,че комбинирано със спорт,това меню е много успешно!
2
Не е посочен 18.08.2012|14:35
Това с пиенето на вода е полезен и хитър трик,за спасяване от глада!
1
Не е посочен 18.08.2012|13:38
http://easterrabbit.cosmopolitan.bg/blogpost_15510_0.html Рекламни трикове.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay