Как да изградите силен имунитет срещу вирусните заболявания?

10 изцяло натурално храни, с които ще бъдете подготвени за студените месеци

Как да изградите силен имунитет срещу вирусните заболявания?

Скоро ще настъпи есента, а с нея ще дойдат и най-различни вируси. Застудяването често се отразява на организма и можете лесно да се разболеете, особено ако имунитетът ви е отслабнал.

Като допълнително предизвикателство се явява и началото на учебната година, която ще постави под сериозно изпитание, както децата, така и техните родители.

Съветваме ви да вземете превантивни мерки, за да се спасите от неприятните настинки. С изцяло натурални храни можете да постигнете същия положителен ефект, а именно - силен имунитет. Предлагаме ви 10 храни, които ще ви помогнат да укрепите организма си преди есента, защото диетата играе ключова роля за постигането на добро здраве.

1. Гъби
Гъбите повишават чувствително защитните сили на организма чрез производството на бели кръвни телца. Те помагат директно на клетките чрез увеличаване на клетъчния метаболизъм, предпазват ги от увреждане от свободните радикали и премахват токсините от тялото.

2. Чесън и лук
Те не само добавят невероятен аромат и вкус към храната, но също така помагат на имунната система да се подобри чрез увеличаване на производството на бели кръвни телца, за да се справи организмът с всякакъв вид инфекции.

Всички 10 храни за по-добър имунитет ще откриете във fitwell.bg!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay