Как да отслабнете бързо 5 килограма?

Следвайте нашите съвети

Как да отслабнете бързо 5 килограма?

Времето се позатопли и е време за по-тънки дрешки и поли. Ето защо всички жени се сещат, че сега е времето, в което трябва да минат на диета. Ние ще ви кажем как лесно да се сбогувате с 5 килограма, без да спазвате диети и без да чакате месец за това.

Ключът към идеалното тегло е в слушането на тялото. Трябва само да отгатнете какво иска да ви каже. Когато искате да отслабнете, не означава, че трябва да спрете да ядете и гладувате. Това е най-погрешният начин, защото така няма да отслабнете, а само ще стресирате организма си и той няма да знае кога ще е следващият път, когато ще му дадете нормално количество храна.

Хапвайте в разумни количества и само това, което ви се яде. Организмът ви подсказва всеки път от какво точно има нужда. Той дава и ясни индикации кога се  нахранил и трябва да приключите с храненето.

За да се отървете от 5 килограма по възможно най-бързия начин, е нужно да ядете балансирано и да спортувате!

Не изключвайте нито една храна от менюто си, която сте яли досега, стига тя да ви носи достатъчно протеини, мазнини, желязо, белтъчини.

Здравословното хранене е 70% от работата, която трябва да свършите, за да отслабнете. Остават 30% за спорт. Изберете любима активност и я практикувайте поне няколко пъти седмично.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay