Как да тренирате според зодията си

Какво съветват астролозите за спортните тренировки

Как да тренирате според зодията си

Астролозите са категорични, че съществува тясна връзка между зодиакалните знаци и предразположението на хората към развитие на определени болести. Именно по тази причина те съветват представителите на всяка от зодиите да тренират по специфичен начин, за да се грижат по най-добрия начин за здравето си. А ето и техните напътствия:

Овен
Тъй като по природа сте състезателен тип, спортът във всичките му форми е нещо напълно естествено за вас. Астролозите съветват да се насочите към бокс, бойни изкуства, каране на колело или пък фехтовка.

Телец
Обратно на Овните, вие определено не сте сред най-спортните натури. Затова потърсете занимание, което ще ви доставя на първо място удоволствие, а междувременно неусетно ще тренира и тялото ви. Такива могат да бъдат например уиндсърфингът, дългите разходки със слушалки в ушите или дори градинарството.

Близнаци
Астролозите съветват да избягвате тежките физически натоварвания. Вместо това се насочете към тенис, бадминтон или пък скуош. Добър вариант могат да бъдат и различните видове аеробика.

Рак
Предвид характера на зодията ви, за вас са изключително подходящи всички видове спортове, свързани с вода. В това число дори и тичането по плажа.

Лъв
Според астролозите слабото място на Лъвовете е кръвоносната система. По тази причина представителите на зодиакалния знак не трябва да прекаляват с интензивните тренировки. Вместо това заложете на лек джогинг, пилатес, каланетика или пък някакъв вид танци.

Дева
В природата на Девите е заложено винаги да бъдат активни. Затова и почти няма спорт, който да ви се опре. Помислете обаче за занимания, които биха спомогнали за елиминирането на стреса, например йога.

Везни
Залите за фитнес са сякаш създадени, за да бъдат посещавани от представителите на този зодиакален знак. Везните обичат всичко да бъде подготвено и организирано, а подобен тип клубове предлагат именно това.

Скорпион
Астролозите съветват да редувате интензивни тренировки, например бокс или някакъв вид бойни изкуства, с отпускащи и релаксиращи съзнанието йога и медитация. Разходките сред природата също са чудесен вариант.

Стрелец
Според астролозите вашият зодиакален знак е много по-предразположен към травми, в сравнение с останалите. Затова избягвайте екстремните спортове. Вместо това се насочете към каране на колело или пък конна езда.

Козирог
Насочете се към катерене - независимо дали на стена в зала или сред природата. Колоезденето също е сред препоръчваните за Козирозите спортове. Астролозите съветват да пазите коленете си - именно те са слабото ви място.

Водолей
Тъй като не обичате скуката и рутината, насочете вниманието си към някакъв вид екстремен спорт или пък гмуркане. Не пренебрегвайте и танците.

Риби
Астролозите съветват да избягвате интензивните тренировки и най-вече да пазите краката си. Със сигурност ще се чувствате "в свои води” ако се занимавате с плуване. Пробвайте също така танци, аеробика, пилатес и йога.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay