Ползите от студените вани

Лесно е човек да е здрав!

Ползите от студените вани

Ще Ви разкрием какво благоприятно въздействие върху тялото Ви и като цяло върху състоянието Ви ще окажат студените вани. Ето и защо да ги практикувате.

Те са много полезни срещу безсъние. Хубаво е да се прави от три до седем пъти на седмица. Но не прекалявайте. Всичко, което e с мярка, е полезно. Стойте около 30 секунди, не повече. 

Ако Ви боли стомахът, то е добре да правите студена вана на горната част на бедрата и пъпа. Ако пък я практикувате седмица преди да Ви дойде месечния цикъл, той ще бъде много по-облекчен и ще го прекарате по-лесно. Стойте около 10 секунди, иначе може да бъде опасно за Вас.

Ако потапяте ръцете около частта на бицепса, ще можете да се предпазите срещу инсулт. Ще регулирате кръвното налягане, също ще се  облекчи световъртежа и главоболието. Продължителност: 30 секунди.

Също така те ще Ви тонизират, кожата Ви ще стане по-гладка, а Вие ще сте заредени с много енергия. Не забравяйте, обаче, да се загреете след това! Пуснете си енергична музика и поскачайте, за да се затоплите! 

Не е трудно човек да е здрав! Отнема малко време, а Ви дава много!

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay