Правете това всеки път, когато пишкате, за да отслабнете

Да, звучи странно, но работи

Правете това всеки път, когато пишкате, за да отслабнете

Когато става дума за "бързи" трикове, те обикновено не работят. Но този трик наистина работи! Първо вземете под внимание следния факт: средно една жена пишка 6-8 пъти за 24 часа, тоест 5-7, докато сте будни. Ако имате проблеми с пикочния мехур (благодаря ти, бременност!) или пиете тонове вода на ден, посещенията на тоалетната може да стигат и до 10.

Това означава, че имате между 6 и 10 възможности за малко тренировка. Всеки път, когато посещавате тоалетната, без значение дали ще пишкате или просто ще оправите червилото си, правете тази кратка, но ефикасна тренировка. Ще ви отнема около минута.

Тренировката:

10 клека

10 скока

10 лицеви опори

Ако използвате обществена тоалетна, не лягайте на пода, за да правите лицеви опори! Използвайте мивката, за да се подпрете на нея и след това задължително измийте ръцете си отново! Дори можете да накарате колегите си да правят тренировката заедно с вас. Ако пък се притеснявате да правите тази тренировка в обществена тоалетна, измислете друго място, на което да го правите. Не ви е необходимо нищо, всички упражнения се правят със собствено тегло.

Така, да кажем, че използвате тоалетната 6 пъти на ден. Това прави 60 лицеви опори, 60 клякания и 60 скока. Това е доста прилична тренировка и не губите никакво време за нея. А все пак всяка минута упражнения се брои!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay