Тайните на японките за стегнато и хармонично тяло

Ще Ви ги издадем

Тайните на японките за стегнато и хармонично тяло

Японките се славят с хубави тела. Те не са кльощави като китайките, а са постигнали сякаш един добър баланс. Едва ли сте виждали дебела японка. Е, най-вероятно няма и да видите. Но не си мислете, че всичко са гени и те не са податливи на качване на килограми. Няма човек, който да е застрахован от това. По-скоро тайната се крие някъде другаде и днес ние с най-голямо удоволствие ще Ви я представим.

Те никога не пропускат закуската - Може да е нещо малко, но задължително присъства в менюто им. Понякога ние правим грубата грешка да не ядем и на всичкото отгоре да отидем да тренираме. Питам се: "Откъде си мислим, че ще имаме енергия, ако стоим гладни?" Ами няма откъде да дойде. Затова не дръжте стомахчето си гладно, така няма да постигнете нищо.

Зимата те залагат на топлите храни - Много диетолози съветват да се ядат салати и студени храни, но японките са на друго мнение. За тях храната през зимата трябва да е топла, защото навън времето е достатъчно студено и това не действа добре на тялото.

Те никога не пият течности, докато се хранят - Това е много нездравословно и вредно. 

Те си правят много горещи вани - Това, според тях, удължава живота!След нея се чувствате винаги успокоени, мускулите Ви са се отпуснали. Правенето на вана поне два пъти седмично подобрява храносмилането.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay