Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

Искате ли да зарадвате децата си с нещо наистина свежо и интересно? Ние от Jenite.bg ви даваме възможност да спечелите прекрасни феноменални награди от филма Феноменалните 2, който нахлува в кината на 15 юни 2018 г. и ще можете да гледате на 2D, 3D и 4DX.

Развихрете въображението си и се включете в нашата игра! 

Ето какво трябва да направите, за да се включите в играта- измислете и напишете какво казва главната героиня Хелън на мъжа си Боб на този кадър:

Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

 

Можете да спечелите страхотни награди:

- 5 комплекта детска тениска и подскачаща топка

Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

 

- 5 комплекта тефтер и несесер с принадлежности

Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

- 5 броя плажна кърпа

Играй и спечели феноменални награди от Феноменалните 2

Очакваме Вашите отговори с Фесйбук коментар под статията или да ни ги изпратите на имейл: games@novinitegroup.com до 23:59 ч. на 18.06.2018 г.  

*
Играта се организира от сайта Jenite.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.


*"Новините" ЕАД
се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.


А сега разберете повече за Феноменалните 2:

Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във Феноменалните 2. Този път спасяването на света и светлината на прожекторите падат върху Хелън, която отново действа като Еластина. Докато Боб трябва да остане у дома и да се заеме с Виолета, която навлиза в пубертета с висока скорост, с Даш, за когото математиката е толкова ясна, колкото и Космоса, накратко ще трябва да се справя с всекидневните героизми на "нормалния" живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, ако и всички да са феноменални.

Режисьор е Брад Бърд (Железният гигант, Феноменалните), а продуценти са Джон Уолкър (Феноменалните) и Никол Гриндъл (Играта на играчките 3). На 15 юни 2018 Феноменалните 2 отново спасяват света ни само в кината на 2D, 3D и 4DX.

А ето и нещо любопитно:

- През 2004 Феноменалните печели повече от 633 млн. долара в световен мащаб. Със 70-милионния си дебют, Феноменалните отбелязва втория най-касов премиерен уикенд за анимационен филм на всички времена.

- Режисиран от Брад Бърд
Феноменалните печели "Оскар" за най-добър анимационен филм. Бърд е режисьор и на носителя на "Оскар" култовия - Рататуй на Дисни и Пиксар, както и на игралния Утреландия и Железният гигант, носител на наградата БАФТА за анимационен филм през 1999 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay