Има 4 вида фигури и ние намерихме перфектната рокля за всеки от тях

Има 4 вида фигури и ние намерихме перфектната рокля за всеки от тях

Женската фигура и формата на бедрата по-специално се определят от 4 генетични фактора: положението на таза и костите, разпределението на мазнините, размерът и формата на глутеалните мускули и начина, по който мускулите са прикрепени към бедрото. Това означава, че можем да направим тялото по-еластично, да увеличим обема си или да премахнем излишната мазнина и да изберем перфектното облекло за нашата фигура. Но най-вероятно няма да можем да направим кръг от триъгълник.

Въпреки това все още можем да се стремим към съвършенство и ние намери най-хубавите дрехи за всеки тип фигура.


Има 4 вида фигури и ние намерихме перфектната рокля за всеки от тях:


Квадратна форма

Линията на тазобедрената кост е плоска и няма остър преход към талията, което прави фигурата да изглежда квадратно. Ако дупето ви е по-плоско и няма ясен преход между талията и бедрата, вероятно сте с "квадратна форма"

Ако имате такава фигура, избирайте многопластови рокли, които създават обем. Може да обърнете внимание на кадифените платове. Ако роклята има панделка, която може да се върже на кръста, това е лесен начин да придадете обем.

Кръгла форма

Хълбоците изглеждат доста големи в сравнение с останалата част от тялото ви. Ако се обърнете настрани пред огледалото, можете да видите, че задните части са равномерно обемисти от върха до долната част на дупето и преминаването към бедрената кост.

Грях е да скриете тази фигура, но ако искате малко да намалите обема на дупето, изберете рокля, която е широка долу. Това стяга бедрата и ще постигнете търсения ефект.

Обърнато сърце

Хората с този тип фигура имат малка горна част на хълбоците и по-голямата част от обема им е концентрирана надолу. Преходът от кръста към бедрата е остър и няма странични излишни неща. Този женски вид фигура е резултат от разпределението на мазнините в долната част на бедрата, поради високите нива на естроген.


При избора на рокля предпочитайте стила "империя" с висока талия. Правите рокли с дължина до коляното също ще изглеждат страхотно, поради факта, че акцентите ще бъдат поставени върху гърдите и талията, показвайки положително линията на бедрата.

V-образна

Линиите на бедрата и таза се свиват до дъното, а фигурата изглежда като обърнат триъгълник. Ако раменете ви са по-широки от бедрата, има вероятност да имате V-образно дупе.

При избора на рокля, уверете се, че тъканта е лека, падаща и събрана под гърдите. Копринени ретро рокли ще изглеждат страхотно също.



Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay