Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week

Срещаме се с Анлия Петкова, която ще ни разкаже за бутик Bridal Fashion, за успехите в модата и брандовете, които представлявя.

Насладете се на тази модна среща!

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week


1. Разкажете ни, кои марки можем да намерим в магазините на Bridal Fashion?
В бутик Bridal Fashion може да отриете марките Pronovias, Enzoani, Badgley&Mischka, Sherri Hill, Elie by Elie Saab, My Lady,  както и част от колекцията на ROCCCOBAROCCO. Внасяме рокли за този бутик специално, защото е ориентиран към булчинските и официалните рокли, а в бутик ROCCCOBAROCCO можете да намерите актуалната колекция.

2. Какво ново ви очаква през 2018-та година?

Тъй като 2018-та почти е изтекла, опитваме се да направим преход към 2019-та, при официалните рокли. Колекциите на булчинските и официални рокли за следващия сезон са готови и са в нови цветове, като за булчинските рокли са характерни съчетания на няколко студени нюанса,а дантелата изобразява клонки от магнолии и момина сълза. Новото в дизайна е акцент при деколтето, което е малко по-дълбоко, за радост на всички.


3. Какви детайли и акценти са актуални според тенденциите?
Хубавите акценти на гърба, татус ефекта на дантелата почти изчезва от колекциите, заменена от кристали и конфигурации техника "ала  фаберже". Тъй като представяме различни неща, тоалетите на ROCCCOBAROCCO са класически, бизнес и кежуал. При тях също има силно присъствие на кристали, в колекцията есен/зима 2018/1019, за това именно правим този преход от 2018-та към 2019-та.

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week


4. Какви материи и цветове ще бъдат актуални?
Естествените метализирани материи продължават да триумфират и в 2019-та, но с ефект на прозрачност и с техника на  винил ефект. Цветовете са черно, сребристо, каре в бяло и черно, също червено и изумрудено зелено.


5. Какво от споменатите неща ще представите на Sofia Fashion Week?
В нашето представяне на Sofia Fashion Week ще видят последната колекция на ROCCCOBAROCCO от 2018/2019 и официални булчински рокли от колекция 2019-та.

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week


6.  Знаем, че миналата година отпразнувахте десетия рожден ден от появяването на Bridal Fashion на пазара. Как започна всичко с Bridal Fashion, бихте ли ни разказали?
Всичко започна случайно, тъй като аз съм инженер, а не дизайнер. Преподавах Индустриален инжинеринг, когато започнах да се занимавам с мода. В началото изглеждаше като "другото място, където ще се появявам след упражненията и лекции със студентите", но постепенно се случи така, че този моден бизнес зае цялото ми време. Аз съм официален представител и агент на брандовете Pronovias, Enzoani, Modeca, Badgley&Mischka, Sherri Hill. Това означава, че имам дистрибуторска мрежа и партньори, които също предлагат част от тези брандове, но подмарки - различни колекции. Трябваше много време, за да контролирам моя бизнес и дистрибуторската мрежа, това нещо наистина е един сериозен процес.


7.Кой е дизайнерът, който най-много ви вдъхновява?
Всички дизайнри, които представям ме вдъхновяват. Помня когато започнах с Pronovias, дизайнерът Мануел Мота, който за жалост вече не е сред нас, беше изключително вдъхновяваща личност. Един голям творец, който всяка година ни е изненадвал с нови колекции, с абсолютно нови неща, колекциите никога не са си приличали. Винаги имаше нови елементи, дори в булчинските колекции, за това беше един от най-добрите дизайнери в световен мащаб.

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week


 8. Ще ни разкажете ни повече за Badgley&Mischka?
 Mark Badgley и James Mischka са любимците на Холивуд. Почти няма звезда, която да не е носила техен тоалет на Оскарите или нагладите Златен глобус, където и да било на официални събития. Те имат съвсем различен авторски почерк.


 9. Какво трябва да знаем за ROCCCOBAROCCO?
От друга страна ROCCCOBAROCCO, всички знаем много добре, това е един уникален, изключителен дизайнер, който до ден днешен работи и създава колекции. Започнал е през 1963 година и две години след това създава свое ателие, на плаца Испания в Рим. Започва да работи с клиенти като Клаудия Кардинале, Урсула Андерс, а дефилетата му винаги са закривани и откривани от най-добрите топ модели още от времето на Клаудия Шифър, Наоми Кемпбъл и Синди Крауфорд. Емблематични имена, самия той е един творец, който е винаги тематичен и винаги има с какво да ни изненада с тема, на която е подчинена цялата колекция.

Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week


10.Какво бихте посъветвали почитателите на модата? Например, как да изберат къса или дълга рокля?
Съветвам ги да изберат роклята, която отива на техния натюрел и излъчване. Много е важно тоалета да се съобрази с мястото, на което ще бъде носен.


11. Какво ще си пожелаете за напред?
Пожелавам си да съм здрава и да следвам правилната политика, във всяко едно отношение, както съм я следвала и до сега.


И ние ви пожелаваме много успехи в начинанията, с които сте се захванали!


Интервю с Анелия Петкова за Bridal Fashion и Sofia Fashion Week

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay