Манията на Ким Кардашиян

Риалити звездата е фанатична чистница

Ким Кардашиян е известна основно с това, че е известна. За придобиването на звезден статус помагат пищните ѝ форми, които ни е трудно да си представим как изглеждат в профил, риалити предаването ѝ, секс-касетата ѝ, както и разводът с баскетболиста Крис Хъмфрис само 72 дни след сватбата. Сега Ким има романтична връзка с рапъра Кание Уест и двамата не пропускат случай да се покажат пред медиите.

Мислехме, че знаем вече всичко за Ким, тъй като едва ли има нещо, което не е документирано, но тя пак успя
да ни изненада. Кардашиян призна, че е маниачка на тема чистота.

Риалити звездата разкри, че е луда по чистенето и иска домът ѝ да бъде идеално подреден по всяко време на денонощието. А храната си знойната хубавица получава пакетирана и отива директно в хладилника. Така Ким е сигурна, че нищо няма да се изцапа.

"Аз съм абсолютна перфекционистка", сподели звездата. Освен това, Ким иска всеки сантиметър от жилището ѝ да бъде спретнат и блестящ от чистота, научаваме от DailyMail:  

"Не мога да взема душ, ако банята не е напълно идеална. Мисля, че страдам от някакво обсесивно разстройство. Всичко трябва да е безупречно".

Чистницата разкрива още, че в жилището ѝ три пъти седмично идва човек, който почиства от горе до долу, но въпреки това Ким минава след него. А в банята си риалити дивата държи 20 различни шампоана за коса.

Не си представяме как точно Ким Кардашиян размята парцала в жилището си за милиони, но съвсем обективно погледнато възможно е звездата да има психично разстройство в тази посока. Животът под светлината на прожекторите дава своите отражения. Катрин Зита Джоунс и Деми Ловато вече се сблъскаха с подобни проблеми. 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 19.06.2012|12:03
всичко е реклама
3
Не е посочен 19.06.2012|11:49
Това си е ПР за мен, нищо повече :)
2
Не е посочен 19.06.2012|11:46
Не мога нещо да си я представя да чисти...
1
Не е посочен 18.06.2012|17:11
Знаех си, че е луда!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay