Дом мечта: Изберете перфектното обзавеждане в 3 стъпки

Модерните мебели ще променят дома ви до неузнаваемост

Дом мечта: Изберете перфектното обзавеждане в 3 стъпки

Може и да не прекарвате много време в дома си, но няма как закупените преди няколко години мебели да не са ви поомръзнали. Промяната в интериора винаги носи усещане за ново начало, затова си заслужава да инвестирате време и средства в нея. Освен това чрез смяна на обстановката ще избягате от рутината, която е способна да съсипе и най-жизнерадостните хора.

Има съвсем лесен начин да изберете наистина качествени и модерни мебели за своето жилище. Пътят към перфектно обзаведения дом минава през следните три стъпки:

Луксозен каталог
За да изберете мебели за своя дом, може да започнете първо с офертите, публикувани в новия луксозен каталог на Комо. Заявете още сега своя безплатен печатен каталог и разгледайте предложенията в него. Със сигурност ще харесате много от тях, затова е най-добре да отидете да ги разгледате на място.

Дом мечта: Изберете перфектното обзавеждане в 3 стъпки

Посещение на шоурум
Втората стъпка е да посетите обновения шоурум на Комо (София, жк. Младост IV, ул. "Околовръстен път" 267). Резултатът от дълги месеци усилен труд е удвоената площ, която предлага изложение от 10 000 кв. м. Изборът от предложения за обзавеждане на всекидневната, трапезарията, спалнята и детската стая е много по-богат, отколкото преди, а сред новите производители са световноизвестните RMW, Staud, Steinpol, Rom, Nolte, Edwald Schillig.

Безплатна доставка
След като разгледате висококачественото обзавеждане, което Комо предлага, е време да се спрете на най-подходящите мебели и аксесоари за вашия дом. Може да обсъдите на спокойствие избора си със семейството си и да поръчате през онлайн магазина на Комо без да излизате от вкъщи. Добрата новина е, че по повод откриването на обновения шоурум до 2.11.2014 г. доставката за цяла България е безплатна за всеки клиент, направил покупка над 1000 лева през онлайн магазина.

Остава само да подредите новите си мебели по свой вкус и да се насладите на модерния интериор, който сте създали. Сдобийте се с перфектния дом с помощта на Хипермаркет за мебели и аксесоари Комо!

*Информацията е предоставена от партньор на Jenite.bg!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay