Идеи как да имаме баня-мечта!

За една по-красива баня

Идеи как да имаме баня-мечта!

Всеки държи да му е уютно вкъщи и като покани някого едва ли не да се изфука на какво хубаво място живее. Ето защо сме склонни да хвърляме купища пари, само и само да ни е приятно у дома и да се прибираме с удоволствие. Много важна част от дома ни е и банята. Ние ще Ви дадем идеи как да я направите по-приятна и красива.

Плочките са много важни - Интересни са малките, които са оформени в каре. Те са както много красиви, така и функционални. Можете да се спрете на мозаечни, на мраморни. Те ще накарат пространството около душа ви да изглежда по-голямо. 

Постигнете една отпускаща атмосфера. Много е важно, докато се къпете, или правите вана, да Ви е приятно и да се отпуснете максимално. Това можете да го постигнете, като заложите на светлите и пастелни цветове в банята. За да се почувствате все едно сте на СПА, е добре душът да е изцяло остъклен и в средата на мокрото помещение.

Добре е да имате повече шкафчета, за да побирате дребните неща. Така те няма да развалят цялостната картина, а и ще ви е много по-подредено и удобно да ги намерите.

Не се страхувайте да заложите на черно и бяло. Класическият вариант винаги ще е на мода. И винаги ще е супер стилен!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay