Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева

Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева

Мария Андреева е едно много лъчезарно 18-годишно момиче. Тази година завършва гимназия за романски езици "Георги Стойков Раковски" – град Бургас. Тя е веган. Води здравословен начин на живот и практикува Йога. Интересува се от фотография и обича да пътува. Ето какво ни разказа Мария за ролята на инфлуенсър, страстта към пътешествията и нещата, които я вдъхновяват...

Как станахте инфлуенсър? 

Истината е, че всичко стана от само себе си. Никога не съм се опитвала да ставам инфлуенсър. Харесваше ми да снимам, да пиша за преживяванията ми и да споделям всичко това с хората. Разбрах, че хобито ми се е превърнало в нещо повече, чак когато различни брандове започнаха да се свързват с мен за колаборации.


Какво означава "инфлуенсър”? 

Да си "инфлуенсър” означава да влияеш на група от хора с мнението си, което споделяш в социалните мрежи относно различни продукти, услуги и т.н. Нещо като модерна секта, но не точно. Шегувам се, разбира се! За мен, да си "инфлуенсър” означава преди всичко отговорност, към която трябва да се подхожда с много внимание. 

Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева


Това случайност ли беше или постигнат цел? 

Както вече споменах, при мен всичко стана случайно, въпреки че не вярвам в случайностите. 

Превръщането в инфлуенсър промени ли начина ви на живот и как?

Не бих казала. Правя нещата, които правех и преди - уча, чистя, излизам с приятели. Единственото, което се е променило при мен, е това, че се преборих с големия ми страх - да заставам пред камера и се запознах с невероятни хора, за което съм безкрайно благодарна!

Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева

Колко често снимате влог? 

Различно. Понякога снимам два-три пъти в една седмица, друг път снимам веднъж в месеца. Не обичам да си поставям крайни срокове и да правя нещо, само защото "трябва”, тъй като тогава удоволствието се изпарява и отстъпва място на много стрес и напрежение.

 


От Instagram профилът ви се разбира, че вашата страст е пътуването. Как решихте да споделяте тези моменти с толкова много непознати хора?

Пътуването определено е сред най-любимите ми занимания, а аз обичам да споделям нещата, които ме вълнуват с останалите. Знам, че много хора искат, но се страхуват от това да пътуват, затова се заех със задачата да вдъхновявам и да окуражавам последователите ми да напускат дома си по-често и да се потопят в магията на непознатото. 

Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева


Вашите последователи влияят ли по  някакъв начин на живота ви и как?

Разбира се! Благодарение на тях и на тяхната подкрепа продължавам да правя това, което ми харесва! Дори не ми е приятно да ги наричам "последователи”. По-скоро бих използвала нещо като "приятели”, защото те са се превърнали именно в такива за мен през годините. 


Какво ви вдъхновява? 

Всичко!Вдъхновявам се от хората, вдъхновявам се от изкуството, вдъхновявам се и от природата. Намирам магия във всяко едно нещо и мисля, че точно това ми помага да продължавам напред. 

Информация за още интересни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay