9 жени разказват защо никога няма да се омъжат отново

Сватбата е най-важната цел в живота на някои жени. Но какво се случва, ако бракът се разпадне?

9 жени разказват защо никога няма да се омъжат отново

9 жени разказват защо не биха се омъжили повторно и защо сватбата е вън от листа им с приоритети. 

1.Веднъж е достатъчно

"Омъжиш се веднъж, когато бях на 20. Планирането на сватбата беше страхотно преживяване, както и самата сватба. Но след това осъзнах, че трябва да прекарвам всеки ден и всяка нощ с един и същи човек. Звучи страшно нали? Е, то беше. Затова не се получи. И затова няма да опитам отново", Марша 38год.

2. Повече сватби, повече проблеми

"Омъжвах се 2 пъти. Първата ми сватба беше гигантска. Имаше над 200 души. Гостите на втората сватба бяха 50. И двата пъти разбрах, че сватбата е повод за много драма. Приятелките ми крещяха, имаше членове на семейството ми и други хора, които дори не познавах. Не бих направила сватба отново. Също така и не бих сключила брак отново.", Клер 35год.

3. Прекалено скъпо изживяване

"Сватбата е много скъпа, а развода е още по-скъп. Предпочитам за спестявам пари и да отида на екскурзия на екзотично място със следващия мъж, в когото се влюбя.", Жоел 32год.

4. "След като бях омъжена 7 години, препочитам да прекарам следващите няколко години в "лов". Все още съм млада и искам да се възползвам от това. Не мога да кажа, че никога няма да се омъжа пак, но в момента не искам това. Когато мисля за сватба, това ме кара да се чувствам гадно.", Синтия 29 год.

5. "Бракът е като краят на изречението. Той е толкова краен и перманентен. Разбира се можеш да се разведеш и аз направих точно това, когато бракът ми се разпадна. През целия ми брак не можех да си поема въздух спокойно, защото се чувствах заклещена. Следващият път искам лесен изход.", Пам 31год. 

6. Не вярвам на никого

"Омъжих се и той ми изневери. Трудно ми е да се доверяват, затова съм оставила брака настрана. Мисълта за прекарам целия си живот с един човек ми е далечна в момента. Нямам желание за сериозна връка на този етап.", Тереза 28 год. 

7. "Омъжиш се миналото лято. 2 месеца по-късно се разделихме. Беше ме срам да кажа на всички, които дойдоха на сватбата и ни донесоха подаръци, че сме се разделили. Не искам да карам семейството и приятелите ми да минат през това отново. Ако срещна мъж, с когото искам да прекарам живота си, ще живеем цял живот като гаджета, без да сме сключили брак.", Мариса 27 год. 

8. Какъв е смисъла?

"Бракът не променя нищо. Първият човек, за когото се омъжих не беше подходящ за мен и го знаех още преди да застана пред олтара. Бракът просто прави връзката ви по-трудно и живота ви по-скъп. Не виждам никакви ползи от него.", Хилари 29 год. 

9. Не съм официално разведена

"Истината е, че не мога да се омъжа отново, защото не съм официално разведена. Нямам планове да се върна при бившия ми, просто отлагам ходенето при адвокат и развода. Това усложнява нещата.", Джорджия 34 год.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay