Какво се случва, когато пеперудите в стомаха се разхвърчат

Колко да живеят едни пеперуди?

Какво се случва, когато пеперудите в стомаха се разхвърчат

Когато се влюбим, казваме, че имаме пеперуди в стомахза – всички знаете това чувство, когато сърчицето ти се свива, когато го видиш и всичко в теб се обръща. Когато, обаче, имаш дългогодишна връзка, пеперудите се разхвръкват. Какво става тогава? Един потребител на Tumblr с потребителско име Elo разкрива какво става връзката, когато хората са заедно вече 5 години и повече.

"Аз съм в 5-годишна връзка. Виждам много постове относно това как хората мислят, че пеперудите в стомаха остават завинаги, сърцата им ще бият по-учестено, когато отиват към спалнята, че ще се гушкат всяка вечер с преплетени крака и ще бъдат много щастливи да спят заедно на едно легло.

Това не винаги е така или поне не и за мен.

Спираш да чувстваш пеперудите в стомаха, когато заживеете заедно. Сърцето ти не винаги бие учестено, когато видиш другия, всъщност всичко се успокоява. Когато си с него в стаята, се чувстваш спокоен и в безопасност. Когато го прегръщаш, усещаш как неговото сърце бие бавно и звукът от това спокойно дишане те кара да се чувстваш добре. Не прилича вече на влакче на ужасите, а на дом.

Няма да спите гушнати всяка нощ с преплетени крака.

Вместо това ще спите удобно един до друг, понякога с лица в различни посоки. Ще се притискате към ръката му, ще докосвате косата му и ще заспивате щастливи.

В малките часове сутрин ще се притиснете до него и после отново ще заспите.

Целувките не винаги ще бъдат романтични и страстни. Но сега са много повече. Има студени целувки, когато ядете сладолед през лятото и лепкави, когато ядете палачинки. Има целувки "Тръгвам", целувки "още една целувка преди да тръгнеш", има заспали сутрешни целувки.

Има целувки преди сън.

Не винаги ще си пишете съобщения колко се обичате.

Отношенията не винаги са приказка! Не винаги са фойерверки и искри.

Но те са бавен ритъм и грижа. Няма огън в душата ви, но човекът до вас ви кара да се чувствате комфортно и прекрасно.

И аз обичам това!"

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay