Мъж дарява с дом и любов неизлечимо болни деца

Все още има добри хора

Мъж дарява с дом и любов неизлечимо болни деца

В тези мрачни времена, в които се намираме, все още има много хора по целия свят, които ни вдъхновяват и вдъхват надежда и вяра в човечеството. Тези хора са като ярки звезди в тъмното небе. И една от звездите, която блести най-ярко, е Мохамед Бзеек.

Някои хора имат такива големи сърца, които изглеждат почти невероятни. Един от тези хора е човек с голяма брада, на име Мохамед Бзеек. Той е поел много специална задача в живота си: той е приемен баща на неизлечимо болни деца, които са изоставени от родителите си. При други обстоятелства, животът на тези деца ще приключи в болница, сами и изоставени. Но благодарение на Мохамед те получават любовта, силата, топлината и радостта, които заслужават в последните си месеци и дни.

Мъж дарява с дом и любов неизлечимо болни деца

Голяма част от съпричастността на Мохамед към тези деца произлиза от това, че при навършването на 62-годишна възраст е диагностициран с рак. Съпругата му вече е починала, а синът му е с увреждания, затова трябва да отиде в болницата и да се изправи пред хирургическата намеса абсолютно сам. Мохамед се чувства напълно сам - точно както всички изоставени деца, които посещават болниците всеки ден.

Във видеоклипа по-долу Мохамед говори за своя опит като пациент с рак в болницата, за това как разбира тези деца и за чувствата им, че са напълно сами

Надявам се всички да гледат този видеоклип, защото има нужда от повече хора като Мохамед на нашата планета.

Мохамед наистина има златно сърце. Той дава на умиращите деца чувство на сигурност, щастие и радост, които иначе нямаше да имат. Ако повече хора бяха като Мохамед, светът щеше да бъде по-светло място.

Моля, правете добро, без значение по какъв начин. Никой не може да направи всичко, но всеки може да направи нещо. Ако всеко човек на планетата направи нещо съвсем малко, много неща ще се променят. А в този ужасен свят, единственото, което ни остава, е да бъдем добри.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay