Писмо до моето бременно аз

И до всички бременни жени

Писмо до моето бременно аз

Ако сте бременни в момента или работите по въпроса, това писмо ще ви трогне, насълзи и накара да се замислите. Представяме ви писмото на една бременна жена до нейното аз, бременното й аз.

Уважаемо бременно аз, 

Преди всичко поздравления за бременността! Знам, че точно сега се чувстваш малко гадно, което се дължи най-вече на нервите и хормоните, но повярвай ми, ще ти хареса да бъдеш майка. Бременността, обаче, няма да бъде това, което очакваш или искаш.

За начало, ще си огромна. Знам, че си била сигурна, че ще бъдеш от онези жени, които хората ги спират по улицата и им казват, че дори не са сигурни дори са бременни. Тичането е трудно през този период, достатъчно е май ходенето. 

Прави си снимки. В стремежа си да бъдеш различна и да не дразниш приятеля си, след време ще съжаляваш, че не си запечатала тези мигове с бременното коремче. И само като информация, можеш да правиш снимки, без да ги публикуваш във Фейсбук!

Накарай и мъжа си да си направи фотосесия с теб и порасналото ти коремче. Така той ще заобича бременността ти.

При някои жени мазането с кокосово масло и лосиони помага  за намаляване на стриите. Ти не си една от тези щастливки. 

Вината ще бъде голяма част от бременността ти. Ще прекарваш прекалено много време за това дали си яла правилната храна или си взела правилните мултивитамини.

Ще похарчиш много пари за дрехи, за декора на детската стая и неща, които мислиш, че детето се нуждае. Може да се допиташ до други майки и да видиш дали можеш да заемеш тези неща.

Отделяй време и на мъжа си. Скоро той ще бъде татко, но сега е само твой съпруг, възползвай се от това!

Бременността е пътешествие на ума, сюрреалистично пътешествие, което не можеш да оцениш напълно, докато не свърши. Не забравяй да отделяш време за себе си и че никой от ангажиментите ти не може да бъде извинен от факта, че носиш малко същество в себе си.

Искрено, Лорел.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay