Как да запалите искрата в брака отново

Как да запалите искрата в брака отново

Ако усещате, че бракът ви някак е в застой и нещата между вас започват да изстиват, вероятно си задавате въпроса "Какво бих могла да направя?" 

Е, няма машина на времето, с която да можете да върнете искрата, така че трябва да положите усилия това да се случи отново. Ако имате нужното желание и положите необходимите усилия, нещата ще се получат. Ето 10 лесни начина да запалите искрата в брака си отново:

1. Любовни бележки

Това е най-лесното нещо, което можете да направите. Просто оставяйте на съпруга си любовна бележка от време на време. Оставяйте ги на различни места, за да задържите тази любовна нотка. Независимо дали е в кутията за обяд, лаптопа или нощното шкафче, оставете малка бележка, която казва: нещо, което обичате в него; нещо секси, което искате да му направите; спомен, който искате да споделите. 

2. Време за масаж

Веднъж седмично отделете час за масаж. Какво е по-добро от силата на допира? Нищо! Само допълнителен контакт един с друг ще направи разликата. Знам, че някои хора не харесват масажите, така че ако и вие сте от тези хора, заменете масажа с излежаване в леглото и галене.

3. "Час за бягство" 

Ако можете да отделяте цял уикенд, за да избягате някъде, само двамата и да отделите време един за друг- страхотно. Но тъй като не можете да го правите постоянно, можете да отделяте по един такъв час. Намирайте време да оставате насаме и да се откъснете от целия свят. 

4. Сън

Отделете половин час повече за сън, гушкане или каквото прецените. Например, неделя е страхотен ден за това. Просто останете в леглото по-дълго от обикновено, ще ви се отрази страхотно! 

5. Споделени дейности

Можете да правите преходи в планината, да карате колело, да се разхождате, да карате ски...каквото и да е, важното е да бъдете заедно и и двамата да бъдете удовлетворени от въпросното действие. 

6. Нови хобита

Ако искате да запалите искрата отново, намерете си съвместно хоби. Запишете се на някакъв курс, започнете да правите някакви неща. Това ще бъде едно допълнително време, което ще прекарвате заедно и със сигурност ще ви сближи. 

7. Секс

Разнообразете по някакъв начин сексуалния си живот. Сексът не е всичко в една връзка, но е доста важна част. Бъдете по-отпуснати, направете нещо лудо и различно. Ще усетите разликата в отношенията веднага. 

8. Поставете си цели, свързани с тялото

Поставете си някакви цели, свързани с тялото ви. Когато вие се чувствате по-секси и по-привлекателни и вашият съпруг ще ви смята за по-секси. 

9. Изненади

Планирайте някакви изненади за половинката си всеки месец. Вие измислете какви, вие го познавате най-добре.

10. Правете благотворителност заедно

Отделете време да посещавате приют за животни или дом за деца заедно. Или измислете някакъв друг начин да правите благотворетелност. Извършването на подобна дейност като двойка ще ви бъде много полезно. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay