Как да изберете перфектната слънцезащитна козметика?

Продуктите трябва да са съобразени със специфичните нужди на кожата ви

Как да изберете перфектната слънцезащитна козметика?

Слънчевите лъчи могат да бъдат колкото полезни, толкова и вредни за кожата. Ето защо е важно да намерите най-добрите продукти за слънцезащита, които да бъдат съобразени с вашите нужди. Тъй като слънцето влияе по различен начин на всеки човек, днес ще ви дадем няколко идеи какъв продукт би бил най-подходящ за вас.

Повишаването на толерантността и постигането на здрава и красива кожа - това е целта на слънцезащитната серия на Bioderma. Независимо от интензивността на слънчевата светлина и типа кожа, продуктите от гамата Photoderm осигуряват оптимална защита и гарантират дерматологична сигурност.

Те се отличават с оптимално съотношение на SPF/UVA защита, със SPF фактори от 30 до 50+. Едно от основните им предимства е, че не просто защитават кожата с филтри, но благодарение на патентования комплекс Cellular Bioprotection® я учат всеки ден по малко да увеличава своята устойчивост спрямо UV лъчите.

Мляко, крем, спрей - всеки може да избере защита, която отговаря на собствените му предпочитания. Същевременно уникалният патент Cellular Bioprotection® активира по биологичен път естествените защитни сили на кожата, предпазва от фотостареене и защитава ДНК на клетките.

Сега ще ви разведем из света на слънцезащитните продукти Bioderma, за да ви помогнем да изберете най-добрата грижа, която ще помогне на кожата ви да се чувства целуната от слънцето - красива и едновременно с това максимално защитена.

Как да изберете перфектната слънцезащитна козметика?Грижа за цялото семейство

Ако ви трябва продукт, който може да използвате и вие, и вашите деца (над 1 година), можете да се доверите на серията Photoderm MAX.

Те са подходящи за почивки през лятото и зимата, за слънчеви бани или продължително плуване, на плажа или високо в планината… навсякъде!

Богатата гама от водоустойчиви продукти, подходящи за цялото семейство, включва мляко, крем или ултра-флуид, в туба или като спрей, с много висок защитен фактор SPF 50+.

Тази серия осигурява оптимална защита за всеки тип кожа, при всякаква слънчева светлина и през всички сезони. Удобна е за редовна употреба, благодарение на леката и бързо попиваща текстура.

Комбинацията от анти-UVA и анти-UVB дерматологични филтри осигурява оптимална защита срещу вредното действие на ултравиолетовите лъчи.

Ултралеката, хипоалергенна, некомедогенна и фотостабилна текстура прави серията предпочитана и от най-взискателните и чувствителни хора. С изключение на балсама за устни, тези продукти не оставят бели следи и осигуряват отлична толерантност.

За пристрастените към тена
Ако отивате на море за кратко, но една от мечтите ви е да се сдобиете с бронзов тен за нула време, серията Photoderm BRONZ ще бъде ваш верен съюзник.

Най-накрая сияйната кожа с красив тен и високоефективната фотозащита са съвместими! Любителите на слънчевите бани могат да ускорят процеса по придобиване на тен, като същевременно се възползват от високата фотозащитата на SPF30.

Спрейовете от тази гама са идеални за всеки тип кожа. Те ще ви помогнат да придобиете по-хубав естествен тен за по-кратко време, като същевременно ще ви защитят от вредните UV лъчи.

Сред основните предимства на спрейовете Photoderm BRONZ отново е комбинацията от анти-UVA и анти-UVB дерматологични филтри за оптимална защита срещу вредното действие на ултравиолетовите лъчи.

Как да изберете перфектната слънцезащитна козметика?Секси на плажа с олио
Онези от вас, които обичат кожата им едновременно да бъде защитена и привлекателно лъскава, обезателно трябва да опитат иновативното сухо олио Photoderm BRONZ, разработено със SPF 30 и 50.

Освен иновативна текстура, то предлага и дерматологичната сигурност на ефективната защита, като стимулира образуването на естествен здравословен тен.

Сухото олио осигурява усещане за обгръщане на кожата с воал благодарение на прозрачната, немазна и нелепкава текстура.

Този хипоалергенен продукт е идеален за дамите, които искат цялостна защита, тъй като е подходящ за нанасяне дори върху косата. Грижата за нея е важна, тъй като слънчевите лъчи увреждат и изсушават косъма.

Безцветната текстура и уникалната формула за образуване на тен, която стимулира, засилва и трайно удължава тена, ще ви накара да се влюбите дългосрочно в сухото олио на Bioderma.

Каквато и защита да изберете, ви пожелаваме слънчево и безгрижно лято, изпълнено с незабравими мигове!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 18.06.2014|10:17
Добри са и аз ползвам от тях.
8
Не е посочен 17.06.2014|18:39
Нямам търпение да отида на море.
7
Не е посочен 17.06.2014|15:50
полезна информация трябва да почвам да се мажа, че усещам вече кожата си поизгоряла
6
Не е посочен 16.06.2014|21:10
Трябва да помислим и за това преди да сме тръгнали на море.
5
Не е посочен 16.06.2014|19:28
И аз ги предпочитам.
4
Не е посочен 16.06.2014|14:22
на Биодерма са хубави продуктите
3
Не е посочен 16.06.2014|14:19
Интересен въпрос .
2
Не е посочен 16.06.2014|12:48
не обичам да изгарям,нито да събирам тен :) Предпочитам силен фактор, който да защитава кожата .
1
Не е посочен 16.06.2014|11:55
аз лично ползвам много силен фактор- говоря за 50 фактор, защото съм много бяла и кожата ми е чувствителна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay