Каква майка е Мадона и какви са правилата, които децата ѝ следват вкъщи?

Мадона е кралицата на попа и легендарна музикална икона. Изпълнителката обаче е и майка на шест деца. Мадона роди първото си дете, Лурдес Леон с бившия си приятел Карлос Леон, през октомври 1996 г. Тя роди второто си дете, Роко Ричи, през август 2000 г. с бившия си съпруг и известнен филмов режисьор Гай Ричи. Това, което може би не знаете е, че останалите са осиновени от африканската държава Малави. През 2008 г. тя осиновява син си Дейвид, последван от дъщеря на име Мърси през 2009 г. След това през 2017 г. тя осиновява близначките Стела и Естере.

В снимка, публикувана в Стори в Instagram през март 2023 г., Мадона разкри своите правила у дома, които се отнасят за децата ѝ на своите близо 19 милиона последователи. На снимката Мадона държи табло с надпис: "1. Усмихвайте се, 2. Бъдете щастливи, 3. Изслушвайте другите, 4. Бъдете добри, 5. Бъдете щастливи с това, което имате." 

 Въпреки това Мадона неведнъж е обсъждала върховете и спадовете на майчинството. В интервю за  Vogue през 2019 г. тя казва, че няма модели за подражание, които да служат като пример за това да бъдеш майка в очите на обществеността.

"Като самотен родител на шест деца, продължавам да бъда креативна, артистична и политически активна, да имам глас, да правя всички неща, които правя. Така че искам да кажа, че няма никой в моята позиция.", заявява тя.

Ако майчинството ви е трудно, значи имате нещо общо с Мадона. В интервю, публикувано в италианската версия на  Vanity Fair  през януари 2023 г., певицата разкри, че да си майка и поп звезда не е лесно постижение. 

"Никой не ви дава ръководство. Трябва да се учите от грешките си. Това е работа, която отнема много време и е уморителна, защото никога няма почивка", обяснява Мадона. 

Няколко месеца по-късно певицата беше още по-откровена за майчинството в  публикация в Instagram по случай деня на майката. 

Майката на Мадона почива през 1963 г. от рак на гърдата, когато тя е още дете. В публикацията си тя отбеляза, че смъртта на майка ѝ я е накарала да се страхува да стане родител. Освен това Мадона казва, че майчинството в крайна сметка я е променило към по-добро. 

"Да кажа, че се гордея с децата си, звучи арогантно или предполага собственост. По-добре е да кажа, че всички те са блестящи звезди и съм щастлива, че душите им ме избраха да им бъда майка.", казва Мадона.

 Пред Vanity Fair Мадона споделя, че да растеш с майка като нея си е истинско предизвикателство. Докато по-малките ѝ деца не са обсъждали публично майка си, двете ѝ най-големи, моделът и певицата Лурдес Леон и художникът Роко Ричи, са го правили. През 2021 г. Леон разговаря с актьора и дългогодишен приятел на Мадона Деби Мазар за  Interview Magazine, където разказва за връзката ѝ с Мадона и за това, че е имала задушено детство. Оказва се, че майка ѝ я е конторлирала през целя  ѝ живот и тя решава да се отдели от нея веднага след гимназията.

По същия начин Ричи каза пред Елън Дегенерес през 2012 г.: "Тя е добра майка. Да. Това е всичко, което имам да кажа. Тя е много строга, но по добър начин".

Мадона намекна, че е строг родител, когато каза пред Vogue през 2019 г., че няма намерение да даде мобилен телефон на тогавашния си 13-годишен син Дейвид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay