Какво да правите със старите дрехи, които вече не носите?

Лесно изпълними идеи за това как да дадете нов шанс на старите дрехи

Какво да правите със старите дрехи, които вече не носите?

Няма жена, която да не разполага поне с един претъпкан гардероб вкъщи. В него тя държи дрехи, които облича най-често, както и такива, които слага по-рядко, но много обича. Естествено, има отделно пространство и за дрехите, които са за специални поводи.

Всеки път, когато правите пренареждане на гардероба, се двоумите какво да оставите и какво да изхвърлите. И понеже ви е много мъчно да се разделите с някоя любима дреха, която вече не ви става, я връщате обратно на мястото ѝ. И така, докато осъзнаете, че вече няма никакво свободно място за нови дрехи.

Представяме ви няколко идеи за това какво да правите със старите си дрехи, за да освободите място в гардероба си за нещо ново и желано, без да изпитвате онова неприятно усещане, че притежавате куп дрехи, които не обличате вече от години.

1. Дарете дрехите си за благотворителност
По този начин със сигурност ще помогнете на мнозина, които са изпаднали в беда, и не могат да си позволят доста хранителни продукти, а какво остава за дреха, пък било то и втора употреба.

По този начин печелят и двете страни – вие се освобождавате от ненужните дрехи и в същото време им давате нов живот, както и радост за някого, за когото ненужните ви дрехи ще бъдат от първа необходимост.

Разберете и другите съвети за това как да осигурите нов живот на старите си дрехи при колегите от fitwell.bg!

4 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay