Бижу от автомобилни части

Автомобилните части са най-добрият приятел на жената!

Красивите бижута са женска страст, мощните автомобили – мъжка. Или поне такъв е стереотипът. Какво се получава, ако съчетаем и двете? Освен всемирно щастие и разбирателство, разбира се. Уникална по рода си огърлица от ненужни автомобилни части!

Идейното хрумване е на дизайнерката Катрин Хоукинс, а аксесоарът е по повод стотния рожден ден на Ford.

Катрин превръща изпадналите гайки и пружини, копчетата от старото CD на автомобила в огърлица, достойна за Клеопатра, ако тя, разбира се, живееше в една техноера. Бижуто изумява със симетрия и ефектност.

"Когато при мен пристигна кутията с части от Ford Focus, много се вълнувах, защото не знаех какво да очаквам. Нямам шофьорска книжка и не знам за какво точно служат автомобилните джаджи. Но след като разгледах внимателно с какво разполагам, идеите веднага се родиха в главата ми." споделя авторката на единствения по рода си аксесоар.

Много често жените се оплакваме, че половинките ни обръщат повече внимание на колата, отколкото на нас. Така че с подобно нещо на врата си, определено може да привлечем вниманието на силния пол.

37 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.10.2011|16:02
Кой би могъл да предположи, че би се получила нещо толкова красиво и ефектно от гайки и пр. автомобилни части?! На Анджелина страшно би и отивало в „Да изчезнеш за 60 сек“, където големия удар беше точно един Ford Shelby Mustang GT500 от 1967. Страхотно масивно бижу!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay