Вкус (на) загадка

Общи правила за участие в играта на сп. Меню и Jenite.bg

Вкус (на) загадка


1.Същност на инциативата
Играта "Вкус (на) загадка" се провежда в сайта Jenite.bg, където, в продължение на 1 месец – от 9 април до 9 май включително, потребителите ще трябва да отговарят на 1 въпрос седмично, скрит в статия, публикувана всеки вторник. Въпросът ще има и три възможни отговора, написани под статията, а потребителите трябва да изберат един от тях и да го изпратят на имейл igra@jenite.bg

Всеки петък, чрез жребий на случаен принцип, екипът на сайта ще определя по един победител от изпратилите верния отговор и ще го награждава с годишен абонамент за списание "Меню".

2. Правила и условия
Всеки участник в Играта "Вкус (на) загадка" е задължен да спазва описаните по-долу правила, а именно:

2.1. Всеки участник се съгласява, че приема правилата и условията на инициативата, не възразява срещу условията и правилата на инициативата, както и не може и няма да има материални и нематериални искания към организаторите на инициативата, освен тези, определени чрез правилата на Играта в частта "Награди".

2.2. Всеки участник може да участва по един път на ден в играта, като изпрати имейл с правилен отговор на адрес igra@jenite.bg. Определеният чрез жребий победител се съгласява, че доброволно предоставя исканите от организаторите данни за връчването на наградата /име, адрес, телефон или други лични данни/, както и че няма да предявява искове към организаторите, свързани с това. При сгрешени, неверни и неточни данни, дадени от победителя в Играта, организаторите не носят отговорност и не са страна при искове, предявени от потребителя във връзка с това. При разминаване на данните, посочени от участника в инициативата "Вкус (на) загадка" в полето "Име и фамилия" и данните от представения документ за самоличност, организаторите на инициативата не предоставят конкретната награда на този участник.

3. Участници в инициативата
Участници в инициативата могат да бъдат всички ползватели на играта "Вкус (на) загадка", които приемат правилата и условията на инициативата и са на възраст над 18 /осемнадесет/ години. В инициативата нямат право да участват служителите на Jenite.bg, сп. "Меню", както и техните роднини.

4. Организатори на инициативата
Организатори на инициативата са Jenite.bg и списание "Меню"

5. Победители
Победителят в Играта "Вкус (на) загадка" се определя чрез случаен жребий от всички отговорили правилно, всеки петък. Изключение прави първата седмица от Играта, в която печелившият ще бъде изтеглен на 12 април (четвъртък).

6. Награди
Всеки петък в продължение на 1 месец се дава годишен абонамент за списание "Меню" на потребител, дал верен отговор на въпроса и определен чрез случаен жребий от всички, дали верни отговори.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.05.2012|07:38
Здравейте! Как да разберем , кой печели от играта? Хубав ден!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay