Какъв партньор трябва да изберете според зодията си?

Какъв партньор трябва да изберете според зодията си?

Телец

Вие обичате партньорът ви да споделя вашите интереси и да имате общи занимания. Ще бъдете много щастливи ако правите нещата, които обичате заедно със своя любим, ако е част от хобитата ви, а защо не дори и част от работата ви.

Близнаци

Имате нужда от динамичен партньор, който да може да свикне с вашето темпо и да го поддържа. Като магнетични и комуникативни личности, подходящия партньор за вас трябва да проявява разбиране и да има много енергия и ентусиазъм.

Лъв

Най-подходящият партньор за вас трябва да има достатъчно самочувствие и увереност, за да може да бъде близо до вас. Вие харесвате силата и обичате да бъдете с уверен човек до себе си, който притежава същата мощ като вашата.

Водолей

Вие обичате сериозните разговори и интересните теми. Не ви харесват празните приказки, за това търсете някого, който е готов да се гмурне в дълбокото с вас. Изчакайте достатъчно, за да намерите този, който заслужава пълното ви внимание.

Риби

Търсете мъжът, който ще ви впечатли със своята романтика. Вие цените това и ще бъдете очаровани, когато някой направи нещо нетипично, много мило и романтично, за да ви спечели.

Овен

Както е присъщо на зодията ви, вие горите в бурни пламъци и всеки, който има късмета да попадне в сърцето ви е истински късметлия, да има тази привилегия. Вие не допускате да мине и ден без да кажете на любимия си колко много го обичате.

Рак

Чувствата ви са най-важната част от вашата личност, те ви правят такива, каквито сте. Но, в някои случаи могат да ви изиграят лоша шега и да разбият сърцето ви. Търсете някого, който ще е готов да ви подкрепя, когато имате нужда и винаги ще бъде до вас.

Дева

Търсете мъжът, който няма да пусне ръката ви в добри и в лоши времена. Тъй като, се страхувате да разкривате чувствата си и да не разбият сърцето ви, бъдете търпеливи, докато не намерите подходящия за вас партньор.

Везни

Вие заслужавате някого, който ще взима отношенията ви на сериозно и ще бъде наистина отдаден. Не бихте се задоволили с повърхностни взаимоотношения и несериозни връзки. 

Скорпион

Вие имате нужда от интелигентен партньор, който ще заслужи доверието ви. Той трябва да е приключенски настроен в живота и в интимните ви отношения.

Козирог

Независими сте и търсите също толкова независим човек до себе си. Това може да се окаже трудна задача, но бъдете сигурни, че той е готов на всичко за вас.

Стрелец

Обичате сигурността, но и приключението. Търсете личност, която умее да съчетава двете неща, защото иначе е вероятно бързо да загубите интерес във взаимоотношенията си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay