8 причини да ходите по-рано на работа

Няколко ползи от по-ранното отиване в офиса

8 причини да ходите по-рано на работа

Пристигането по-рано на работа не звучи особено привлекателно, особено защото е обвързано с по-ранно ставане. Но има няколко причини това да ви се отразява доста добре. Вижте защо отиването на работа по-рано прави деня по-ползотворен и приятен.

1.Придвижването е по-лесно

Ако ходите на работа с кола, по-рано сутрин има по-малък трафик. Ако използвате градския транспорт, трафикът също е фактор, а и има шанс да си намерите място за сядане.

2.Кафето е по-хубаво

Ако отидете по-късно на работа, кафето вече е сварено отдавна и изстинало. Отивайки по-рано, правенето на кафе се пада на вас, но пък е горещо и хубаво.

3.Хладилникът е изцяло ваш

Хладилниците в офисите се напълват толкова бързо с храна, че има голяма вероятност да не остане място за вашия обяд, ако пристигнете по-късно. Като отидете по-рано можете да разполагате с целия хладилник.

4.Имате време да планирате деня си

Дори да не започнете веднага да работите, имате време да си съставите план и списък със задачи за деня. Работата е много по-лесна, когато върви по предварително изготвен план.

5.Няма толкова неща, които да ви разсейват

Ако сте от хората, които се разсейват лесно, ходенето на работа по-рано ще ви се отрази добре. Можете да свършите важната работа на спокойствие, без никой да говори около вас и да ви разсейва.

6.Отбелязвате бонус точки пред шефа

Обикновено шефът е първият човек, който отива в офиса. Ако сте там преди него или пристигнете по същото време, ще направите добро впечатление. Важно е да сте в добри отношения с шефа си и той да има добро мнение за вас.

7.По-качествено общуване с колегите

Когато се изсипят всички наведнъж, единствената комуникация е "Добро утро” или "Здравей”. Ако сте в офиса преди останалите, можете да поговорите с всеки.

8.Можете да си тръгнете по-рано

Най-голямата привилегия е, че щом сте отишли по-рано вероятно ще свършите задачите си по-рано и можете да си тръгнете. Прибирането вкъщи по-рано е достатъчно изкушаващо, за да започнете да ходите по-рано на работа. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay