Да се родиш звезда

Бионсе върви по стъпките на Джуди Гарланд и Барбара Стрейзънд

Поп дивата Бионсе Ноулс ще видим в римейка на Клинт Ийстууд на филма "Роди се звезда", научаваме от Ройтерс. Певицата определя възможността като "най-голямата в живота ѝ".

Бионсе, чийто четвърти солов албум "4" дебютира под номер едно в чартовете след излизането му през юни, заяви, че се чувства щастлива да се превъплъти в знаковата роля, изиграна преди това от Барбара Стрейзънд и Джуди Гарланд.

Бионсе разказва как като момиче е гледала предишните версии на филма заедно с майка си: "Тогава станах фен на Барбара Стрейзънд. Тогава гледах и версията с Джуди Гарланд на "Роди се звезда" и осъзнах, че на всеки 20 до 30 години се ражда нова звезда и нов талант представя съответното поколение и ера – някога не съм си и помисляла, че аз ще бъда тази звезда", признава тя.

"Срещах се с Клинт и бях толкова притеснена. Знаех, че това е най-голямата възможност в живота ми. Ще дам най-доброто от себе си за филма" продължава още Ноулс "Нямам търпение. Толкова съм щастлива, че той ми има доверие. Знам, че съм в добри ръце".

Снимките на "Роди се звезда" се очакват да започнат към края на годината.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.07.2011|10:30
Браво на Бионсе! Предложението, което е получила от Клинт Ийстууд да снимат филма "Роди се звезда" е само по себе си голямо постижение и признание за нея. Много малко звезди биха могли да се похвалят и изобщо да си мечтаят за успех като нейния. Тя е една голяма късметлийка, не всичко и е паднало от небето, много труд е положила, но най-важни са резултатите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay