Работата е в застой? Време е за промяна!

Как да се заредите с нови сили и свежи идеи

Работата е в застой. Нещо не е наред, но и вие не знаете какво. Искате промяна, а не знаете какво да промените. Ето как да си помогнете сами:

 

1. Спрете да се разсейвате

 

Изключете телефона, телевизора, компютъра и се постарайте поне за 15 минути да останете насаме със себе си. Ако времето е хубаво, излезте навън и седнете под някое дърво. Вземете бял лист или някакъв бележник, химикал.

 

2. Отпуснете се и се вслушайте в звуците наоколо

 

Ще чуете как птичките пеят или как шумолят листата на дърветата. Настройте тиктакащия диктатор- часовника, да звънне след 15 минути.


3. Готови... Нека писането започне сега!

 

Без много да му мислите напишете на листа 100-те неща, които искате да направите, хората, с които искате да се срещнете. Каквото и да ви дойде на ум колкото и дръзко да ви се струва, не се страхувайте, а го напишете. Обърнете внимание докато пишете как мисълта ви тече. Ръката следва ума, но според психолозите понякога умът следва ръката. Затова пишете, пишете ... идеите сами ще дойдат. Започвате ли да усещате прилив на енергия и свежи идеи? Дзъъън! Времето свърши! Оставете листа и химикала настрани и забравете за него в следващите два дни.

     

Когато прочетете списъка със стоте неща може да се окаже, че сред тях има неща, за които никога не сте се сещали? Някакви изненади?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay