Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Те са израснали в крайна нищета, но това не ги е спънало по трънливия път към успеха

Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Може и да не ви се вярва, но повечето знаменитости, които днес се радват на космически хонорари и свръхлуксозен живот, невинаги са имали такива "екстри”. Всъщност, оказва се, някои от най-популярните лица на шоубизнеса са израснали в крайна бедност и при повече от екстремни условия. Въпреки това обаче с много труд, амбиция и постоянство те са проправили своята пътека и днес съвсем спокойно могат да бъдат наречени звезди от световна класа. А ето и кои са те:

Еминем
Разказите за детството (или по-скоро за липсата на такова) на Маршъл Мадърс, както е рожденото име на рапъра, се превърнаха в публично достояние, благодарение на емоционалните му текстове. Защото чрез песните си Еминем изразява най-често именно травмата, причинена му от нищетата, в която той и зависимата му към алкохол и антидепресанти майка са тънели. През 2002 година той дори засне биографичен филм по повода, наречен "Осмата миля”.

Деми Мур

Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Детството на Деми Мур със сигурност не е сред тези, за които някой би си мечтал. Брюнетката е израснала в каравана, заедно с алкохолизирания си баща, който нерядко ѝ е посягал. Един ден, когато е на 16 години, тя решава, че е крайно време да сложи точка на всичко това и заминава за Холивуд в опит да промени съдбата си. И определено успява!

Лейтън Мийстър

Топ 6: Звездите с най-тежко детство
Красавицата, прочула се покрай участието си в "Клюкарката”, е родена… в затвор. През 1986 година бременната ѝ майка е излежавала присъда за трафик на наркотици от Ямайка към САЩ, вследствие на което Лейтън е проплакала за първи път именно зад решетките в Тексас.

Опра Уинфри

Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Най-популярната телевизионна водеща в света е израснала в семейството на самотна майка с психически отклонения и нерядко е ставала жертва на сексуален тормоз. В допълнение Опра е родила мъртво дете, когато е била едва на 14-годшина възраст. Кошмарът на миналото обаче не отчайва завинаги звездата, а напротив - амбицира я да се измъкне завинаги от тази каша и да помага на хора с подобна на нейната съдба.

Джей Зи

Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Роденият в нюйоркския квартал Бруклин рапър дълго време е продавал наркотици, за да съумява да се издържа. Години по-късно той споделя, че единственото, което е искал, е да си купува малко дрехи и хладилникът му винаги да бъде пълен. Слуховете обаче говорят, че Джей Зи е харчел по-голямата част от незаконно спечелените средства за марихуана.

Селена Гомес

Топ 6: Звездите с най-тежко детство

Дисни принцеската невинаги е живяла в Страната на чудесата. Всъщност майката на Селена ражда, когато е едва на 16 години и за да отгледа детето си, работи на три места. Днешната суперзвезда споделя, че над 90% от менюто ѝ като хлапе се е състояло от макарони със сирене, а газта често е била липсващ елемент в дома им.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 27.06.2014|17:24
За Еминем знаем, той го възпява в творчеството си, а и филм направи.
5
Не е посочен 26.06.2014|15:53
Според мен именно това им тежко детство ги е мотивирало да станат още по-големи звезди и да успяват.
4
Не е посочен 25.06.2014|12:05
Определено не са имали лесен живот, но в страни,в които е позволено и е реално да изживееш "американската мечта" всичко изглежда далеч по-лесно, всяка рабтоа ти стига за живот, при нас не е така.
3
Не е посочен 25.06.2014|11:50
Не им е било лесно изобщо.
2
Не е посочен 25.06.2014|11:30
Браво на тях, че са толкова успели .
1
Не е посочен 24.06.2014|17:48
Пропуснали сте Честър и Кърт Кобейн в тази статия .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay