10 от най-романтичните филми на всички времена

10 от най-романтичните филми на всички времена

Любовта е неизчерпаема и вечна тема за филмовите режисьори. Те успяват да покажат перфектни взаимоотношения в много различни и трудни ситуации. Когато гледаме такива филми, поемаме дълбоко дъх и си казваме "Искаше ми се това да е истина".

Събрахме 10 от най-запомнящите се любовни истории. Когато гледаме тези филми, ни се иска да сме на мястото на героите и да изпитваме толкова силни емоции.

1. P.S. I Love You (2007)

Не всеки може да се справи със загубата на някого, когото обича. Това се случва с героинята в този филм. Тя не знае защо живее, получава изключително силна депресия, не излиза, губи работата си и живее в миналото. За съжаление, само във филмите е възможно човек да предвиди такава ситуация и да подготви инструкции за това как да продължи да живее, след като той или тя е изчезнал. Тези указания ще й помогнат да се справи с болката и загубата и в живота й ще се появи нов човек, който ще я подкрепи в тази ситуация.
 
2. Тетрадката (2004)
Докосваща любовна история за връзката между 2 души с различни социални статуси. Те се влюбват един в друг, когато са много млади. Въпреки че животът им е доста труден, те никога не казват "не" на тяхното щастие. За съжаление, малко вероятно е някой да започне да танцува по средата на пътя.
 
3. Изкупление (2007)
 
Детска фантазия може да разруши живота на няколко души, но началото е красиво: много силни емоции, безкрайно щастие и истинска любов. Докато гледат този филм, много хора забравят, че това са измислени герои, а не истински хора.
 
4. Вината в нашите звезди (2014)
 
Въпреки болестта, героите от този филм поемат риска да се опитат да бъдат щастливи. Разбира се, бихме могли да предвидим как ще свърши историята, но отнема истинска смелост, за да оставиш човек в живота си, знаейки, че историята няма да завърши с думите "И заживели щастливо".
 
5. Мулен Руж (2001)
 
Париж е мястото, където човек може да срещне истинската си любов и да преживее един вид любов без никакви условия. Ярките цветове ви отвеждат до света на истинската любов и хората се обичат толкова много, че дори самата смърт е принудена да чака и да даде на двойката повече време. Много е трудно да се върнем в нашия скучен свят след такива разкази.
 
6. Изворът на живота (2006)
 
Това е една от най-докосващите и красиви любовни истории. Главният герой е готов да направи всичко. Той тръгва на луд път, който е единствения начин да спаси ллюбовта си.
 
7. Шоколад (2000)
 
В реалния живот е трудно да се срещне човек, който може да направи хората около себе си по-щастливи с прости истини и неща. Виане е млада и привлекателна и изглежда е надарена. Тя ще очарова чужденец, който се оказва, че не е обикновен човек- изглежда бунтар, но се оказва много мил и добър.
 
8. Ванила Скай (2001)
 
От какво се нуждаете, за да бъдете щастливи? "Човекът" или "нещото" - идеалният външен вид или неограничените финанси - понякога тези мисли правят реалността непоносима, главният герой на филма описва какво е да имаш всичко, да бъдеш богат, млад и привлекателен - и после всичко това да се разпадне.
 
9. Месец любов (2001)
 
Проблемите на главния герой са познати на всички: да бъдеш зает през цялото време и да не можеш да живееш нормално. Само едно момиче- Сара, може да достигне до сърцето на този човек. Тя го впечатлява както със силата си, така и с крехкостта си. 
 
10. Аз преди теб (2016)
 
Луиза е като празник в живота на Уил: тя носи странни облекла и има необичайни гледки към света.
Понякога всички ние трябва да се срещнем с такъв човек. Такива хора вярват в себе си и си карат да се чувствате уверени. Те също така правят живота ни смислен.
 
 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay