5 филма с Анджелина Джоли, които си струва да гледате

Анджелина Джоли е известна актриса с множество успешни филми в своя репертоар.

Ето пет филма с нейно участие, които са изключителни и си струва да гледате:

"Луди години" - Анджелина Джоли печели Оскар за най-добра актриса в поддържаща роля за своята роля като Лиса Роу в този филм. Този драматичен филм разглежда живота в психиатрична лечебница през 60-те години и е базиран на автобиографичния роман на Сузана Кейсън.

"Mr. & Mrs. Smith" (Мистър и мисис Смит) - Този екшън-комедиен филм със съпруга на Анджелина Джоли, Брад Пит, разказва историята на двойка, която случайно разкрива, че и двамата са наемни убийци, наети за убийство на другия.

"Подмяната" - В този исторически драма филм, Анджелина Джоли изиграва ролята на жена, чието дете изчезва и когато то се връща, тя твърди, че то не е нейното дете. Филмът разкрива зловеща история, базирана на истински събития.

"Господарка на злото" (Maleficent) - Анджелина Джоли се превъплъщава в ролята на Злодеида в тази адаптация на приказката "Спящата красавица." Филмът представя алтернативна гледна точка към известната приказка и разкрива сърцето и историята на Злодеида.

"Агент Солт" - Този екшън-трилър филм с Анджелина Джоли разказва за Юджин Солт, централна фигура, обвинена в шпионаж. Филмът е изпълнен с напрежение и екшън, а Джоли представя убийствени бойни умения.

Тези филми са само част от разнообразния филмографски списък на Анджелина Джоли и представляват различни жанрове и стилове. Има още много филми с нейно участие, които си заслужава да бъдат изгледани. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay