6 страхотни филма, подходящи за гледане в уютните есенни вечери

Ето какво да гледате тази есен

6 страхотни филма, подходящи за гледане в уютните есенни вечери

Есента е страхотно време от годината! Тя е чудесен сезон за топли вечер вкъщи, прекарани в компанията на някой хубав филм. А какво по-хубаво от лента, която ни навява есенни чувства, и ни залива с прекрасните гледки на този златен сезон?

Направете си топла напитка, настанете се удобно и вижте нашите предложения за есенни филми, които ще стоплят душите ви, а и ще ви накарат да се усмихнете напук на на мрачното време!

"Добрият Уил Хънтинг" (Good Will Hunting) - 1997
Има някакво интересно обаяние във филмите за колежи и университети и всичко в тях напомня за есента, защото именно тогава започва и учебната година. Действието във филма се развива в Бостън и то точно през златния сезон. Лентата разказва драматичната история на един млад математик и е отличена с две награди "Оскар". Главните роли са поверени на изключителния Робин Уилямс и на младоците по онова време - Мат Деймън и Бен Афлек.

"Когато Хари срещна Сали" (When Harry met Sally) - 1989
Тази класическа любовна история е включена в  топ 10 на Американския филмов институт в категорията за романтична комедия и е номинирана за "Златен глобус". Почти всяка сцена във филма се разиграва на фона на есенния Ню Йорк - мечтата на всеки любител на есента!

"Хелоуинтаун" (Halloweentown) - 1998
Страхотен семеен филм на Дисни, който ще ви зареди с много настроение за предстоящия Хелоуин. Може да си организирате парти с приятели и да го изгледате заедно, ако нямате други планове за празника. В него има вещици, тикви и чудни магии!

"Есен в Ню Йорк" (Autumn in New York) - 2000
Ричард Гиър и Уинона Райдър си партнират в този емоционален филм, чието заглавие е толкова подходящо за есенната тематика. Ако търсите филм, на който да пролеете няколко сълзи, то този е точно за вас! Една драматична, страстна и романтична история!

"Къщата на езерото" (The Lake House) - 2006
Каква е формулата за успешен романтичен филм? Сандра Бълок, Кинау Рийвс, красива къща край езеро, есенен пейзаж и малко магия. Това е очарователен филм за трудностите в любовта и тяхното преодоляване.

"Приложна магия" (Practical Magic) - 1998
Още един филм с участието на Сандра Бълок, в който нейна сестра играе не кой да е, а Никол Кидман. И този филм е подходящ за наближаващия Хелоуин. В лентата Бълок и Кидман влизат в ролята на вещици, които се борят със своите магични сили и с любовта.


Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

23 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay